donderdag 16 mei 2019

Ophangsysteem verlichting

Ophangsysteem verlichting

Schilderijophangsystemen kopen? Complete sets ophangsystemen. Uw ophangsysteem laten monteren? Binnenverlichting van alle merken op beslist. Duizenden lampen op voorraad.


STAS picture hanging systems biedt een breed scala aan railsystemen welke voor zowel het ophangen als het verlichten van schilderijen gebruikt kunnen worden. Voldoen onze verlichting sets niet aan uw verwachting, maar wilt u zelf een ophangsysteem met verlichting samenstellen, dan kan u hier (behalve de rails) alle losse onderdelen vinden. Komt u er niet uit, neem dan even contact met ons op. Ophangsystemen verlichting. Eenvoudig en professioneel uw kunst ophangen en verlichten is nu een fluitje van een cent.


Onze ophangsystemen met verlichting bieden flexibiliteit en gebruiksgemak. In een mum van tijd worden de spots in de schilderijrail geplaatst waarna u uw schilderij ophangt. Uw woonkamer lijkt wel een museum. Dit systeem zorgt voor een eenvoudige makkelijk en revolutionair mooie verlichting in handzame rail. Door schilderijen aan een schilderijrail te hangen in plaats van aan spijkers, voorkom je wandschade en kun je je lijsten eindeloos herschikken.


De extra bonus: V spanningsdraden lopen door de rail. Dat wil zeggen: draadloze schilderij verlichting kan over de gehele lengte direct in de rail worden geklikt. Bovendien zijn er ook ophangsystemen met verlichting , waardoor het werk extra goed uitkomt en een professionele uitstraling krijgt.


Hierdoor maakt het schilderij nog meer indruk op uw gasten. Diverse schilderij ophangsystemen. Om een compleet ophangsysteem te bestellen, volgt u deze eenvoudige stappen: 1. De 60W mulitrail adapter zorgt voor de stroomvoorziening van uw STAS multirail systeem. Geef het aantal gewenste stukken rail (1cm) aan (max per adapter).


Ophangsysteem verlichting

Met de STAS u-rail multi maakt u in een handomdraai van uw systeemplafond een ophangsysteem met volt spanningsdraden (laagspanning). De rail is eenvoudig en bijna onzichtbaar te monteren op de kantlat van het systeemplafond. De armaturen klikt u op elke gewenste plaats in uw rail om wanddecoraties met led of halogeen uit te lichten. Met een STAS ophangsysteem is het gemakkelijk om professioneel kunst op te hangen en te verlichten.


De STAS ophangsystemen met verlichting bieden ontzettend veel flexibiliteit en optimaal gebruiksgemak. In een klein tijdsbestek worden de heldere spots in de schilderijrail geplaatst. Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen.


Ophangsysteem verlichting

Verlichting voor 22u bestel morgen in huis. Vakkundig uw verlichting laten installeren of verplaatsen. De verlichting die hiervoor wordt gebruikt zal geen schade (zoals bijv. verkleuring) aan richten aan uw schilderijen. Hét schilderij ophangsysteem met verlichting. Bestel Artiteq Combi Rail Pro Light.


Voor 13u bestel morgen in huis! De systemen zijn met name geschikt voor de perfectionist die veel verlichtingsflexibiliteit wenst. Het is wel raadzaam dat u goed de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen bekijkt. Er worden u diverse keuzes geboden wat betreft de soort lampen en de vormgeving. Het gepatenteerde STAS minirail systeem is het smalste en meest innovatieve schilderij ophangsysteem ter wereld.


Ophangsysteem verlichting

De rail, in de kleuren wit of aluminium, is maar 16. De speciaal ontwikkelde STAS verlichtingsarmaturen kunnen op ieder gewenste plek direct in de schilderijrail geplaatst worden. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Ons breed assortiment bestaat uit schilderij ophangsysteem voor aan de wan ophangsystemen met verlichting , plafondsystemen en presentatie systemen. Wij werken met vaste partners zodat uw schilderij ophangsysteem altijd snel geleverd kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts