vrijdag 17 mei 2019

Luxaflex duette shades kleuren

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Jaloezieën van alle merken op beslist. Onze unieke stoffen voor de Silhouette Shades temperen het zonlicht, zodat de warmteafgifte met wordt verminderd en bij gesloten shades van de uv-straling wordt geblokkeerd.


Zo blijven je meubels, vloeren en decoratie-elementen beschermd. Zo bieden we voor grote, middelgrote en kleine ramen een harmonieuze oplossing. De prijsklassen lopen van E, de voordeligste soort tot prijsklasse de prijzigste.

Een uitgebreid assortiment stoffen om naar wens de lichtinval en privacy te bepalen. Zoekt u een oplossing voor lastige, vreemd gevormde ramen? We informeren je graag over. Zo bepaalt u zelf de lichtinval in uw woning. Keuze uit verschillende kleuren , stoffen en afmetingen.


Zo verbruik je minder energie en dat is goed voor onze planeet en je portemonnee. Licht kan je woning helemaal transformeren, als je het maar goed gebruikt. Bekijk het gehele assortiment luxaflex.

Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Je kunt kiezen uit drie transparanties. Hierdoor ontstaat een honingraatstructuur in de stof, wat een uniek en stijlvol uiterlijk oplevert.


De meeste hiervan zijn Duo Tone stoffen, dit betekent dat de stof aan de buitenzijde altijd wit is, terwijl de binnenzijde uw gekozen kleur bevat. Daarnaast verbeteren ze de akoestiek van een ruimte aanzienlijk. De nummer van Nederland in raambekleding, binnenzonwering en raamdecoratie.


Luxaflex duette shades met korting. Net als het elegantere zusje van 25mm is deze zonwering uiterst geschikt voor kleinere en middelgrote raampartijen. Reductie van warmteopname in de. De isolerende eigenschappen helpen de warmte ‘s zomers buiten en ‘s winters binnen te houden.


Vochtwerende materialen, een comfortabele bediening en speciale oplossingen voor ronde en grote ramen en ramen met speciale vormen. De duette shades zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen. Door de verschillende kleuren uit het brede assortiment en de verschillende personalisatieopties kunt u de duette shades volledig samenstellen naar wens. Subtiele pastels, levendige kleuren en warme tinten. Geraffineerde stof texturen, waaronder het schitterende Batiste linnen, verfijnde Angel Hair en transparante Whisper, bieden u nog meer mogelijkheden.


Voor een nog betere zonwering.

En met de nieuwe bedieningssystemen zijn lange koorden ook definitief verleden tijd. U kunt kiezen uit drie transparanties. Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Duette Shades ideaal zijn voor serres.


Kies een stof in een transparantie die past bij de gewenste ambiance en lichtinval. Tevens zijn ze uitstekend geschikt voor hellende ramen, zoals van een serre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts