donderdag 16 mei 2019

Plisse gordijn badkamer

Koel in Zomer, Warm in Winter. Ga Voor Een Duurzame Keuze. Bepaal zelf de afmetingen! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist.


Dit gordijn heeft dan ook een gevouwen stof. Een badkamer raam kan perfect worden bekleed met een plisségordijn. Het is juist heel mooi om te kiezen voor plissé gordijnen , want die geven de badkamer een moderne en trendy look. In de badkamer kies je meestal voor lichtdoorlatende plissé gordijnen , waardoor je zelfs met de gordijnen dicht nog lichtinval hebt.


Bij de tweede variant, de Top-down-Bottom-up, is zowel de onder- als bovenlat te verschuiven. Het grote voordeel van deze variant is dat de inkijk op ooghoogte kan worden geblokkeer terwijl aan de boven- en onderkant nog licht naar binnen kan. Ideaal voor woonkamers, badkamers of kantoren aan een straat. Sommige keukens hebben een keukendeur, waarbij een gordijn uitkomst kan bieden voor privacy én isolatie.


Gordijnen in de keuken kunnen zowel mooi als praktisch zijn. Zoals altijd de voordeligste online én offline! Eenvoudig op maat te knippen. Lichtinval en privacy zijn beide belangrijk in de badkamer. Met een plissé- of dupligordijn met de optie vrij pakket combineer je deze twee gemakkelijk.


Kies wel een vochtbestendige stof. Laat je uitgebreid adviseren over de mogelijkheden voor je badkamer. Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt. Dit plisségordijn heeft een afmeting van 200x1cm. In dat geval is een hor handig, omdat u hiermee het raam in uw badkamer kan openzetten zonder dat er insecten naar binnen kunnen komen.


U heeft bij ons de keuze uit een groot aanbod horren. Zo kunt u kiezen voor een rolhor of raamhor. De rolhor heeft min of meer dezelfde werking als een rolgordijn, terwijl een raamhor werkt als een plisse gordijn. Bekijk ons unieke assortiment plissegordijnen.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Plissé gordijnen, tot wel goedkoper dan elders.


Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Jaloezieën voor uw badkamer. Het rolgordijn kan met behulp van de.


De Latende is een unieke jaloezie met dezelfde eigenschappen als de Splendid Pliss en Day ’n Night. Een jaloezie is raambekleding met een geheel eigen uitstraling aan uw badkamer en kan net zoveel licht doorlaten als gewenst is. Bij Praxis vind je een divers en breed aanbod plisségordijnen. De plisse shades vormen een perfecte aanvulling voor iedere kamer en stijl.


Plisségordijnen zijn de ideale combinatie tussen een jaloezie en een gordijn. Veelzijdig, uiterst decoratief en zijn de perfecte keuze voor alle ramen. Zelfs als de slaapkamer zich op zolder bevindt met een dakraam, want een plisse gordijn kun je daarop ook monteren. Al is dat wel afhankelijk van het soort dakraam.


Niet alleen ieder raam is anders, ook de wensen en voorkeuren verschillen per. Onze raamdecoraties is verkrijgbaar in egale en zachte kleuren, maar ook in trendy en kleurrijke dessins. Je kunt hier allerlei kanten mee op. Raamdecoratie is daarnaast ook nog eens erg praktisch. Zo regel je met een gordijn of een jaloezie eenvoudig de lichtinval in huis, en bepaal je zelf de hoeveelheid privacy die jij op dat moment prettig.


Hierdoor zijn plisse gordijnen geschikt in vrijwel elke woonruimte. Als u bijvoorbeeld overdag behoefte heeft aan daglicht in huis, maar ’s avonds geen inkijk wil, dan kunt u kiezen voor een semi transparant plisse gordijn. Zoekt u een plisse gordijn voor in de slaapkamer? Kies dan voor een verduisterend plisse gordijn. Onze plissé gordijnen zorgen voor privacy en regelen het licht in de ruimte.


Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. Met de keuze voor het ophangsysteem bepaalt u zelf hoeveel licht u binnenlaat. De plissés worden geleverd met een apart bevestigingssysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts