woensdag 15 mei 2019

Glazen snoeppot action

Glazen snoeppot action

Snoeppotjes en weckpotjes. Bestel nú voordelig online! Enkelzijdig full color bedrukt. Nú bij elke order een gratis Cadeau! Over ons Action Social Responsibility Newsroom Werken bij Action Expansion Klantenservice.


Bekijk online het Glas - en aardewerk-assortiment van Action op Action. Bekijk alle Glas - en aardewerk-producten op de site en shop vervolgens bij de Action bij u. Aantrekkelijke glazen snoeppot action Counter Tops en hoe Zij zullen maken uw Keuken van verse Lijken geweldig Uw keuken behoort tot de meest gebruikte kamers atlanta. Info over glazen snoeppot action. Resultaten van zoekmachines!


Voorraadpotten bij Blokker. Glazen snoeppotten met logobedrukking, bedrukking direct op het glas of stickerbedrukking. Een glazen snoeppot met logo is een origineel snoepkado.


U kunt er droge maar ook vochtige etenswaren in bewaren. Zo heeft u alles netjes op orde en makkelijk opgeborgen. Bedrukte snoeppotten met de laagste prijsgarantie! Groot assortiment bedrukte snoeppotten vanaf stuks.


Wil je aan de slag om je huis beter te organiseren? Als je feest is afgelopen, dan kun je de potten gebruiken voor oneindig veel doeleinden. Glazen voorraadpot voor het opbergen van snoepgoed of chocolade.


Glazen snoeppot action

Wij bedrukken direct op het glas dmv glas - en keramische inkt. Ook fullcolour, gelamineerde stickerbedrukking mogelijk. Schuine glazen snoeppot van 190ml. De snoeppot is te voorzien van witte of zilveren deksel.


Wiebe snoeppot , afmeting 20x12x19cm, inhoud 2. De Friese kunstschilder Wiebe van der Zee schildert koeien met een nuchter gevoel voor humor. Volgens Wiebe zijn koeien onlosmakelijk met ons Nederlandse landschap verbonden en voor velen zijn zijn schilderingen dan ook een vertrouwd beeld. De deksel is gemaakt van kunststof en is zilverkleurig. Op deze manier is de glazen snoeppot ook een leuk en effectief reclamemiddel voor uw bedrijf. Daarnaast zijn de snoeppotten ook erg leuk om weg te geven aan relaties.


Glazen snoeppot action

U kunt uw ontwerp op verschillende plekken op de snoeppot laten plaatsen. Dit kan op de zijkanten, maar ook op de deksel. De grootte van de sticker met uw opdruk hangt af van de grootte van de snoeppot.


Klein snoeppotje met deksel. Leuk om te gebruiken als cadeautje met snoepjes erin. Bewaar je snoep luchtdicht! Hieronder staan de voorraadpotten welke op voorraad zijn. Leveringen in overleg, binnen een paar dagen is mogelijk.


Glazen snoeppot action

Fleur je keuken op met deze grote voorraadpot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts