dinsdag 21 mei 2019

Bunzlau theelicht

Kwaliteit en stijl voor in uw keuken. Bestel snel en eenvoudig online. Gratis verzending vanaf €5-. Bekijk ons unieke assortiment windlichten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Is onze voorraad voor u niet toereikend of bent u op zoek naar andere decoren neem dan even kontakt met ons op. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Vergemakkelijkt het vervangen van het waxinelichtje.


Theelicht Fresh tbv theepot ltr. Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de. Tableware that can be used in the dishwasher, oven, and microwave.

Als tijdelijke aanbieding of om ruimte te maken voor nieuwe artikelen. Vandaag bestel morgen in huis! Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen. Beschikbaar in diverse prints.


Deze prachtige eye catcher staat fantastisch bij jou op tafel of op het aanrecht. De twee liter theepot heeft een extra oog om uitgieten makkelijker te maken. Het theelicht is voorzien van een klein lepeltje waarop je het waxinelichtje plaatst.


In decor: blue eyes lace flower fountain summer wind little gem voor meer serv. Nieuw Ophalen of Verzenden. Bunzlau castle deurknoppen met schroef, 6xcm. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Dit theelicht past bij een theepot van liter en liter. Om het waxinelichtje makkelijk te plaatsen en te verwijderen, is het theelicht voorzien van een klein schepje. Materiaal: melamine Fijne bekers voor buiten of voor onderweg. Handig formaat voor fris, thee, koffie of een wijntje. Leuk om de verschillende melamine bekers door elkaar te combineren.


Helaas is het erg moeilijk om hiervan een foto te maken.

Uw Geduld is Nu Geld Waard ! Voor uw geduld voor bezorging geven wij Korting. Vul de kortingscode in bij het plaatsen van uw bestelling. De Kortingscode is: GEDULD.


Voor een correcte werking maakt deze website gebruik. Wanneer u het theelicht heeft branden zorg er dan voor dat er altijd vocht in de theepot zit. Twee liter theepot met bijpassend theelicht in het decor Marakesh. In het theelicht past een waxinelichtje. Handbeschilderd in ceramika artystyczna.


Ik ruim een aantal van mijn theepotten op. Dit is een 900ml theepot incl. Stoof met lepel voor theelicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts