woensdag 22 mei 2019

Badkamer afzuiging met sensor

Badkamer afzuiging met sensor

Op werkdagen voor 12:uur besteld? Bekijk hier onze ruime Collectie! Monteer een geluidsarme standaard badkamerventilator voor een gegarandeerde aan- en afvoer van lucht. Badkamerventilator, laagste Prijs!


De standaard premium badkamer ventilator kan volgens eigen wensen in de wand gemonteerd worden in een ventilatiebuis of ventilatieslang van dezelfde diameter, in dit geval 1mm. Onze badkamerventilatoren zijn geschikt voor afzuiging in uw badkamer , toilet, berging of iedere andere ruimte in uw huis. In een badkamer ontstaat er al snel een grote hoeveelheid vochtige lucht. Wanneer deze lucht niet, of niet voldoende via een natuurlijke weg kan worden afgevoer is het noodzakelijk om een badkamer ventilator te monteren.


Itho Daalderop BTV badkamer en toilet ventilator BTV ssst T met timer en snelheden wit Niet voor niets is deze BTV de stilste in uw badkamer en toilet. De laagstand ventileert max. B(A), dit is vergelijkbaar met het geluid van een normale ademhaling.


Badkamer afzuiging met sensor

Voorkom vocht en schimmel in je badkamer , douche of toilet met een badkamerventilator. Na een wc beurt is het bijvoorbeeld handig dat de badkamer ventilator niet direct stopt met werken wegens stank overlast. Ook zou het fijn zijn als de inbouwventilator ongeveer minuten door blijft draaien na het douchen. Dit zal vocht overlast voorkomen.


De badkamer ventilator met timer optie word aangesloten met kabels. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een badkamer produceert heel wat waterdamp.


Bij het ontbreken van voldoende ventilatie zal deze vochtige lucht condenseren tegen wanden en plafonds. Met de hulp van een mechanische afzuiging is dit gelukkig makkelijk te voorkomen. Perfect geschikt voor in de badkamer ,. Ventilatiesysteem of ventilator in de badkamer. Met dat laagje er nog op bleef hij draaien, zonder dat laagje reageert hij op vochtigheid.


Deze fluisterstille IVC Air inbouwventilator van Matic met een diameter van 125mm is voorzien van een timer en vochtsensor. Met de timer stelt u de inbouwventilator in, zodat deze na een bepaalde tijd automatisch uitgaat. Dit is de meest eenvoudigste bediening, maar zeker niet de meest ideale. Hierdoor kunt u nooit vergeten om de ventilator uit te zetten. Goede afzuiging in de badkamer is van groot belang.


Badkamer afzuiging met sensor

Het zorgt namelijk voor frisse lucht, vochtverdrijving en een aangenamer klimaat. Wanneer je badkamerventilatie niet optimaal is kan het vocht ervoor zorgen dat het schilder- en stucwerk wordt aangetast en schimmels ontstaan. Het moderne ontwerp van de badkamerventilator CATA E-1Sensor met glazen voorpaneel is niet alleen een aanvulling op het uiterlijk van uw badkamer , het is ook gemakkelijk te onderhouden. Dit model is voorzien van infra rood bewegingssensor.


Bij detectie van beweging word de motor geactiveerd waarna deze een voor in te stellen tijd blijft nalopen. Ook voor specifieke afzuigmotoren zijn wij de aangewezen partner. Zo hebben wij ruime ervaring met lage, midden en hoge drukventilatoren.


Badkamer afzuiging met sensor

Zowel radiaal, axiaal, dubbel of enkel aanzuigend. Of u nou op zoek bent naar een afzuigmotor voor uw badkamer of naar een ventilator die bestand is tegen hoge temperaturen met een hoge capaciteit. Deze ventilator is perfect geschikt voor in de badkamer , toilet of andere vochtige ruimte. Ten tweede reageert de vochtsensor automatisch op de luchtvochtigheid! In ons demohuis hebben wij de bestaande perilex aansuiting aanpast met een 2x5kW module van FIBARO om zo automatisch de hoge stand van de afzuiging in te schakelen.


Klik hier voor de uitleg van de Z-wave badkamer ventilatie compleet met schema. Nieuwe Itho C02- sensor met bediening. Met één pakket bent u een jaar lang verzekerd van de beste persoonlijke service en voordelen zoals franco levering en een betalingstermijn tot maar liefst dagen.


Vraag vandaag nog het Business Plus pakket aan of neem contact met ons business-team op voor meer informatie. Dankzij de vochtsensor start de ventilator automatisch als de luchtvochtigheid hoger wordt dan de ingestelde waarde. Met een diameter van 125m is deze ventilator geschikt voor ruimtes tot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts