maandag 13 mei 2019

Bank taupe kleur

Taupe Banken voor de Laagste Prijs. Bezoek Nederlands grootste Woonwinkel! Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Meer dan 9Loungebanken.


Bekijk het Grootste Assortiment van Nederland Hier!

Bestel Banken online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online.


Bank Stuttgart 3-zits is super comfortabel en heeft een retro uitstraling door de ribcord stof bekleding. De taupe kleur geeft de bank een rustige en elegante uitstraling, kortom een echte eyecatcher in je woonkamer! De rijkgevulde comfortabele kussens zorgen ervoor dat je uren lang heerlijk zit op deze bank.


De Rio eco-leren 5-zitsbank van whkmp’s own is een tijdloze bank die heel goed in allerlei interieurs past. Op deze stijlvolle bank in taupe eco-leer kan je heerlijk ontspannen.

Door zijn strakke looks en fijn zitcomfort is de Rio een must-have voor elke woonkamer. De Rio is bekleed met gerecycled leer in de kleur taupe. Met tinten die zo gevarieerd zijn als mauve, drijfhout grijs en romig beige, zijn neutrale kleuren tegenwoordig allesbehalve saai. Sterker nog, er is een neutrale kleur die we steeds vaker tegen komen in interieurdesign: taupe.


Een taupe bank is dan ook een uitstekende aanwinst voor bijna elk interieur. Een donkere variant van taupe staat ook wel bekend als leverkleur. Je zou kunnen zeggen dat donker taupe ook iets meer naar het paars of aubergine neigt. De kleur is neutraal en kan dus gecombineerd worden met verschillende andere kleuren of meubels.


Wat dacht je van de Bella Fauteuil of Venetia Fauteuil? Bij UrbanSofa kan je de bank helemaal personaliseren, zodat het eigenlijk in elke interieurstijl past. Ik heb een taupe kleur bank gekocht en wil graag mn muur een nieuwe kleur geven (nu wit). Ik wil een kleur waarbij de bank mooi afsteekt en dacht aan een chocoladebruine muur. Iemand idee voor een mooie kleur voor op mijn muur?


Exclusief Leolux Diva zits bank taupe grijs leer zetel. Beste Addie, een groene chesterfield bank klinkt vrij klassiek. Daar past een taupe kleur goed bij voor de muur achter de bank in een rustige en natuurlijke stijl en in combinatie met lichte kleuren op de overige wanden.


Kies je liever voor een wat spannender geheel dan zou donkerblauw een mooie optie kunnen zijn!

Doe kleurinspiratie in de kleur taupe op voordat je je huis gaat veranderen. Als kleurstylist, kleuradviseur en kleurspecialist help ik je graag met kleuradvies op maat. Mooi wonen en altijd verrassende acties.


Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kiezen voor gedempte tinten, zoals paars taupe of mauve, paarsig roze.


De kleur taupe is ideaal voor het creëren van een rustige sfeer in huis. Denk dan aan ruimtes zoals de woonkamer of slaapkamer. Een grijze bank is een neutrale keuze waar u veel kanten mee op kunt, maar waarmee u ook een statement maakt in de woonkamer. Een taupe - kleur past zich gemakkelijk aan de omgeving aan en door middel van de structuur van de stof kunt u de bank wat stoerder maken. Het is een neutrale, maar chique kleur voor in iedere woonkamer.


Mona is ook leverbaar in andere kleuren dan taupe en antraciet en andere stoffen dan Inari. We hebben deze bank leverbaar in verschillende soorten stoffen, zoals velvet, lederlook en ribfluweel. En allerlei uiteenlopende kleuren. Als professioneel en onafhankelijk stylist en interieurontwerper help ik je graag met het kiezen van de juiste kleur.


De meest populaire kleur is taupe. Heb je moeite met het kiezen van de juiste kleur verf? Tegelijk voelt taupe een stuk warmer aan dan gewoon grijs of wit en dat is wellicht de verklaring waarom het zo geliefd is. Een muur in taupe oogt simpel en sereen.


Het wordt ook gebruikt in plaats van de aanduiding leverkleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts