dinsdag 7 mei 2019

Oosterse badkamer

Brugman biedt een grote Badkamercollectie aan. Bekijk hier onze ruime Collectie! Jouw Persoonlijke Badkamer! Inclusief Klantervaringen! Hoeveel jouw Badkamer Kost!


Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen.

Ruim assortiment Badkamer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kleine oosterse badkamers om tot rust te komen. In de drukke wereld van alledag is het geweldig om tot rust te kunnen komen. De verlichting is in een oosterse badkamer van cruciaal belang.


Houdt u van abstracte patronen en wilt u een moderne badkamer met oosterse flair inrichten? Laat u dan door de levendige motieven uit de Perzische badhuiscultuur inspireren. Combineer daarmee de dynamiek van oosterse ornamenten met de rust van strak gelijnde natuurlijkheid.


We nemen je mee in het proces én natuurlijk zie je het eindresultaat.

Nog even zien hoe Thomas begon aan dit project? Klik HIER voor het moodboard dat we hebben gemaakt in de stijl van deze badkamer. Een badkamer met een Marokkaanse charme werkt uitnodigend! Ontspannen in je eigen Hammam! Een oosterse sfeer in je badkamer zorgt ervoor dat je je waant in een oase van rust.


Een houten- of betonlook meubel met opzetkommen maken het helemaal af. Het resultaat was verbluffend. Een paar eenvoudige ingrepen en mijn badkamer zag eruit als een echte oosterse hamam. Het valt me op hoe weinig je soms nodig hebt om een ruimte de uitstraling te geven die je graag wilt.


De kleur okergeel past perfect in deze neutrale badkamer. De andere stijl, die meer populair is, gaat uit van elegante, lage meubels van vrij donker hout en eenvoudige bekleding. Oosterse meubels bestaan grofweg in twee stijlen.


Ook een combinatie van verschillende meubels kan een schitteren oosters decor opleveren. Voor een oosterse sfeer in de badkamer kun je kiezen voor oosterse accessoires. Leg bijvoorbeeld mooie hamamdoeken neer. Neem bijvoorbeeld een oud Oosters kastje met mooie bloemen erop. Bij Merel in Wonderland kunt u terecht voor het grootste assortiment oosterse , Marokkaanse en mozaïek verlichting.


Hier kunt u terecht voor ons complete aanbod oosterse lampen en sfeerverlichting! Gebruik ook onze Budgetplanner en 3D Badkamerplanner en vind jouw Perfecte Badkamer.

De modern- oosterse badkamer die wij maakten in Den Bosch: Een lekkere regendouche, en een heerlijk ligbad. Een Hammam badkamer is makkelijk te creëren door te kiezen voor mooie groene, geglazuurde tegels en koperen kranen. Kijk ook eens naar die bijzondere turquoise tegeltjes op de wan deze zijn een blikvanger van de ruimte. We hebben de badkamer omgetoverd tot een Marokkaans badhuis, met een moderne sfeer. Vind de beste selectie oosterse badkamer fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit oosterse badkamer voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


De ene stijl gaat uit van zachthei met veel kussens en zachte ronde vormen. Breng het gevoel van de oosterse badhuizen in je eigen badkamer met het Sealskin Douchegordijn Marrakech Blauw 180x2cm. Het douchegordijn heeft een glans waarmee het voor een aangename sfeer in je badkamer zorgt.


Zo kom je ontspannen onder de douche vandaan terwijl de rest van de badkamer netjes droog is gebleven. Deze oosterse lampen wakkerden zijn ondernemersdroom aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts