woensdag 22 mei 2019

Gordijnen wit grijs

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Mooi wonen en altijd verrassende acties.

Grijze raambekleding kopen? Zowel effen als met motief. Met het gordijn Brisbane ben je snel klaar.


Door het neutrale kleurgebruik van grijs en wit en het rustige design van bladeren past het gordijn in verschillende ruimtes en woonstijlen. Met dit gordijn geef jij een natuurlijk en exotisch tintje aan jouw interieur. Deze stof is gemaakt van katoen en polyester.


Verduistergordijn Grijs Deze verduisterstof is zowel voor gordijnen als voor voering geschikt en heeft een lichtdichtheid van maar liefst , wat betekent dat het nagenoeg helemaal donker wordt in de kamer. Aangezien deze gordijnen al een verduisterende werking hebben hoeven deze in principe niet gevoerd te worden.

Dan hebben wij vast iets voor jou in ons uitgebreide kant-en-klaar gordijnen assortiment. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden?


Met gordijnen breng je rust en warmte in je huis. Ook het felle daglicht dat door je ramen naar binnen schijnt, maak je wat zachter door te kiezen voor fijne gordijnstoffen. Zoek je een mooi én makkelijk gordijn dat past bij jouw smaak? Leen Bakker heeft een ruime keuze mooie en betaalbare kant en klaar gordijnen direct uit voorraad leverbaar.


Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan gordijnen zoals: kant en klaar gordijnen , linnen gordijnen , vitrage en inbetweens. Ook voor overgordijnen, verduisterende gordijnen én gordijnen in alle denkbare kleuren, slaag je bij Kwantum. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Kies uit producten vanaf € 199. Zoek dus de kleur uit die bij je past. IKEA - AKVELINA, Paneelgordijn, wit , grijs , Een paneelgordijn is ideaal voor een laag-over-laagoplossing voor het raam, als scheidingswand of om een open opbergoplossing te verbergen. Hert Wit , met Grijs gordijnstof Hert Wit , met Grijs heeft grijze Scandinavische hertenkoppen op een witte achtergrond.


De katoenen stof is van een hele mooie zachte kwaliteit en wordt door ons gevoerd. Deze herten in het grijs combineren eenvoudig met verschillende stijlen.

Lichtdicht gordijn in Grijs Wit met plooiband. Geweven stof aan de binnenkant voorzien van lichtdichte coating. Kort gordijn wit - grijs 1× cm.


Op zoek naar kant en klaar gordijnen ? Bij JYSK hebben we een ruim assortiment. JYSK heeft gordijnen in meerdere kleuren zoals wit , grijs en blauw, zodat iedereen gordijnen kan vinden die bij het huis passen. Ook kunnen de gordijnen gebruikt worden in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer en babykamer.


HEMA heeft een grote collectie gordijnen. Gordijnen voor elke kamer. Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts