maandag 20 mei 2019

Winterling porselein

Je zocht naar: winterling ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Servies winterling röslau bavaria porselein geribbeld met vergulde rand. Soepkom grote kommen groot bord schotel borden.


Winterling porseleinen borden.

Fraaie borden, gemerkt, model jugendstil. Ik verkoop dit wegens overbodig geworden. Zo goed als nieuw Ophalen. Bekijk alles met winterling bavaria servies!


Wit porseleinen servies met bruine rand van winterling bavaria. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Sla winterling bavaria germany op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen.


Volg winterling bavaria germany niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen.

Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. De borden zijn in wit porselein en hebben een zwart en gouden rand. Porselein is een Chinese uitvinding. Het witte porselein heeft ook een patroon in reliëf. Gemerkt op de bodesommige zijn geproduceerd in de jaren 5 anderen rond de jaren 20.


Leuk retro zesdelig koffie of thee servies in porselein van bavaria winterling met label onderaan. Zes kopjes, grote thee of koffi. Bestaat uit : tassen, ondertassen, Koffiepot, melkpot en suikerpot. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.


Duitsland - Tweede helft 20e. Het servies heeft een zilverkleurige sierrand. Geschulpt randje afgezet met goud GAAF Prijs 22. Het liefst met de echte kleine bloemetjes op het kant (van porselein ), waarbij het kant nog heel is.


Ze zijn erg kitsch, onder een glazen stolp of op een taartschaal staan ze nog wel decoratief. De nonchalante Garden Explorer kinderservies-set van porselein wordt geleverd met afneembare slipstoppers van siliconen voor een betere grip op de tafel. Het porselein kinderservies is ideaal voor kinderen vanaf jaar en vaatwasser- en magnetronbestendig.

De set van porselein bestaat uit een bor een kom en een kop. Het bedrijf specialiseerde zich in de aanmaak van tafelserviezen. Je vindt ze onder meer op Marktplaats en Ebay.


Met gouden randje op te halen in Hove. Welkom op de webshop van Villa Servies, verkopers van thee en servies. Wij verkopen meer dan 1soorten losse thee, thee accesoires, servies uit Italie van Villa d. Blau Saks, het saksische servies met blauwe details, is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten op de webshop van GeertsWarenhuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts