maandag 20 mei 2019

Nederlandse designers interieur

Kom in contact voor Gratis Interieuradvies! Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild?


Wereldwijd bekend worden met je creaties is maar aan weinigen gegeven. Op deze pagina vind je heel wat realisaties van bekende designers en architecten die geschiedenis hebben geschreven. Interior designer Piet Boon schopt het ook buiten de Nederlandse grenzen ver. In Japan bijvoorbeel kunnen ze niet meer om Boon heen. Helemaal nu hij is gekozen als dé nieuwe designer van het Park Hyatt in Tokyo.


Dutch design is wereldberoemd. Als laatste geven we een overzicht met de belangrijkste designprijzen en welke designopleidingen Nederland rijk is. Wie kent de Nederlandse ontwerper van een houten salontafel met allerlei geheime vakjes en laden.


Het is een behoorlijk grote tafel in een kubusvorm. Jaren geleden daar eens een filmpje van gezien. Maar de designer niet onthouden. Het succesvolle Nederlandse fietsenmerk VanMoof heeft investeerders de kans gegeven om door middel van crowdfunding onderdeel te worden van de internationale groei van het bedrijf. Het project staat nu een week op het crowdfunding-platform Oneplanetcrowd.


Volgens het platform is de interesse groot. De nieuwste trends, leuke weetjes, hippe design producten en informatie over bekende designers vind je terug in de blog. Ben je op zoek naar inspiratie om je interieur nieuw leven in te blazen, dan moet je hier zeker een kijkje nemen. Lijstjes zijn altijd leuk.


Vooral als ze te maken hebben met internationale interieur designers. Magazine Residence maakt vandaag hun top van internationale interior designers bekend. Je eigen woning ontwerpen aan de hand van een 3D-tekenprogramma was nog nooit zo eenvoudig.


RMDplay is de seo specialist voor jou seo diensten zonder omkijken u vraagt wij draaien! We bieden prof SEO diensten waarmee websites de organische zoekresultaten kunnen verhogen. Achter ieder meubel staat een ontwerper met zijn eigen visie en passie voor design. Op het gebied van interieur en styling is een bezoek aan De Prinsenhof in Borne een ware belevenis. Graag helpen wij u met uw interieurproject, groot of klein.


Interior Business is een multimediaal platform voor en over wonenretail, de meubelvakhandel, interieurleveranciers, interior designers en andere professionals in de woonbranche. Het magazine verschijnt maal per jaar. Op zoek naar originele ideeën om je woning in te richten? Wij zijn de grootste community van designers en designbureaus in Nederland.


We bieden advies, training en coaching voor ontwerpers, promoten het ontwerpvak in binnen- en buitenlan organiseren events, publiceren designersmagazine Dude, en nog veel meer. We doen dat met een breed begrip van de markt, en een groot hart voor onze ontwerpers. Bezoek onze showroom in Gorinchem.


Een bezoek aan Van der Donk Interieur is vooral inspirerend vanwege het rijke scala aan design meubels die per design studio worden gepresenteerd. Femkeido Interior Design verzorgt de inrichting van woonhuizen, restaurants, hotels, praktijken en bedrijven. Iedere woonwens is specifiek. Daarom leveren wij geen standaardpakketten, maar advies en ontwerp op maat. Bij onze woonwinkels vind je meubels om jouw interieur zo mooi en leefbaar mogelijk te maken.


Meubels van IKEA hebben een uniek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts