maandag 6 mei 2019

Orahesive poeder

Ontdek al onze poeders online. Vandaag bestel morgen in huis! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.

Bijvoorbeeld als de huid zo geïrriteerd is dat de wondjes vocht afgeven. Het beschermt de huid tussen de stoma en het opvangmateriaal. Bij gebruik van poeder is het zinvol om het overtollige poeder weg te blazen en de huidplak of het poeder een beetje vochtig te maken. Dan blijft het opvangmateriaal beter zitten. Dit beschermende poeder wordt gebruikt voor (schaaf)wonden, zweren en uitwendige beschadigingen en zal bij correct gebruik een wond voor uur beschermen.


Gebruik: behandel de gewonde plek eerst met antibacteriële medicatie. Je kunt wel een barrièrezalf gebruiken als de huid rood is.

Als de huid ook nat is, gebruik je poeder die geschikt is voor gebruik rondom een stoma, bijvoorbeeld orahesive poeder. Als je zo’n poeder op een droge huid gebruikt, zal de plak waarschijnlijk niet blijven zitten. Snel, veilig en discreet aankopen!


Bij correct gebruik beschermt het een wond voor uur. Orahesive g poeder is een product uit de categorie drogisterij. Gebruik behandel de gewonde plek eerst met antibacteriële medicatie. Je brengt de poeder op het te behandelen gedeelte aan terwijl de plek nog nat is.


Het artikel is uitverkocht. De levertijd bedraagt dagen. Het Brava Stoma Poeder vermindert huidirritatie veroorzaakt door een vochtige huid. Het kan rond de stoma of onder de huidplaat worden gebruikt.


Problemen met lekkage, huidirritatie of geur? De Brava Online Tool helpt u de juiste oplossing te vinden! AquaFactory is het online warenhuis voor uw vijver, vijverpomp, vijverfilter, vijverstofzuigers.


Alle vijverbenodigdheden tegen voordelige prijzen! Terwijl de plek nog nat is brengt u de poeder op het te behandelen gedeelte aan en blaas het overtollig poeder weg.

Behandel de gewonde plek eerst met antibacteriële medicatie. Indien nodig maakt u het poeder op de wond een beetje nat en gebruikt u nog wat meer poeder. Daarna blaas je het overtollig poeder weg.


Aanbevolen wordt om de met poeder behandelde. Levering binnen 24u Online advies Beveiligde betaling Altijd korting De Viata website maakt gebruik van cookies om jouw surfervaring gezond te optimaliseren. Waterbehandeling is belangrijk voor een mooie vijver.


Alle omschrijvingen op de website van PharmaMarket zijn gebaseerd op informatie van de producent of leverancier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ikzelf gebruik Remove-doekjes. Dit zijn gaasjes met alcohol en die moet je dus NOOIT vlakbij het stoma of op een geïrriteerde huid gebruiken, is erg pijnlijk!


Maar je hebt maar een paar van die doekjes nodig en het is schoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts