dinsdag 28 mei 2019

Bindbandjes

Bekijk Direct Ons Totale Aanbod! Kabelbinders van alle merken op beslist. Uitgebreid assortiment bindbandjes.


Zo worden bindbandjes ook wel tie-rips, kabelbinders, colsonbandjes, tie-wraps, tie-ribs en ty-raps genoemd. We hebben een breed assortiment bindbandjes , deze vindt u hieronder.

Bindbandjes staan bekend onder verschillende namen. Bundel bandjes zijn niet alleen voor het bundelen van kabels, maar ook voor andere doeleinden zeer bruikbaar. BUNDELBANDJES200X5MM GROEN à100. Skandia bindbandjes , ook wel tyraps, tiewraps, tie wraps, kabelbindertjes of kabelbinders genoem zijn nylon riempjes d. Het kent natuurlijk veel meer toepassingen, zorg daarom dat u altijd bindbandjes bij de hand heeft in huis, op de camping, in het bedrijf en. De GAMMA bevestigingsplaat stuks gebruikt u in combinatie met (herbruikbare) bindbandjes om kabels of leidingen te bundelen.


U kunt deze plaat ook voor andere toepassingen gebruiken. De bevestigingsplaten zijn per stuks verpakt.

Plieger actiepack bindbandjes in koker div. Grote en kleine zakjes sluit u veilig en stevig af met deze bindbandjes. Ze zijn ook geschikt voor het bundelen van kabels, stangen enz. Het laatste nieuws in je mailbox?


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Bij bestellingen boven 4 anders 95. Je kunt de groene bindbandjes ook gebruiken in combinatie met de bevestigingsplaat voor bindbandjes.


De bandjes zijn 200mm lang en worden per 1stuks verkocht. Bevestigingsplaat zelfklevend voor bindbandjes. Als de plant groeit en meer ruimte nodig heeft, kan het bindbandje een tandje losser gezet worden. Eventueel in combinatie met de bevestigingsplaat voor bindbandjes.


Dit product als eerste waarderen Op voorraad kan verzonden worden binnen dagen € Prijs incl. Universele bindbandjes voor huishouden, werkplaats en kantoor. In drie breedtes en lengtes. Deze bandjes van stevig klittenbandmateriaal houden alles bijeen.


Materiaal: 1 polyamide.

UV bestendige bindbandjes 20cm. Deze bindbandjes zijn geschikt voor het samenbinden van allerlei artikelen. Zo kunt u ze gebruiken om bloemen mee samen te binden. Deze bevestigingsplaat kan ook worden gebruikt voor andere toepassingen. Flexibele universele bevestiging van bijvoorbeeld leidingen, kabels en diverse andere doeleinden.


Herbruikbaar en per stuks verpakt. Wij gebruiken cookies om uw bezoek aan onze website makkelijker te maken. Comfortabel, op verschillende te combineren en ideaal voor elke dag: jersey jurken zijn echte highlights! Bent u op zoek naar een nachthemd dat mooi en comfortabel is?


Dan is dit model van Simone echt iets voor u. Dan kunt u dit klassieke vestje van MONA snel over uw kleding aantrekken. Daarbij geeft het meteen een mooie touch aan uw outfit. De naam Ty-rap wordt nog steeds gebruikt al zijn er meer dan verschillende namen om dit product te omschrijven.


Geen product van Kortpack heeft zoveel benamingen als kabelbinders! De lengte is 17cm en er zitten stuks in een verpakking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts