woensdag 8 mei 2019

Fotoprint behang

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 95! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt!

Uw foto als ultraHD-afdruk. Extreme scherpte en resolutie. Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit.


Welkom bij de grootste behang beleving in de Benelux. Keuze uit miljoenen fotobehang dessins, exact op maat gemaakt, zie online gratis beeldbank Elke fotobehang bestelling vanaf euro wordt gratis verzonden ! De behangen zijn ingedeeld in categorieën, zodat je makkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Of blader hier door de gehele collectie om jouw favoriete model uit te zoeken. Een behang met foto: een leuk idee! Fotomuur maakt behang van foto’s. Online printservice voor fotobehang, drukwerk of wanddecoratie helemaal op maat. Upload een eigen ontwerp en voer je wensen in.


Gratis verzonden, snel in huis. Qua motieven is de keuze geheel aan jou. Ontwerpen is eenvoudig: je hoeft alleen maar een zo scherp mogelijke foto of afbeelding te uploaden (jpg, tif, eps of pdf). Voor een fotoprint op behang adviseren wij te kiezen voor vliesbehang of naadloos behang wat wij ook aanbieden. Deze materialen zijn echt gemaakt om te behangen.


Maar voor de creatieven onder ons kan je een fotoprint ook gebruiken als behang ! Het papier is hier in ieder geval stevig genoeg voor. Let op: Als u fotobehang op maat bestelt bij Foto4art, dient u centimeter bij de hoogte en de breedte van het behang op te tellen. Veel wanden zijn namelijk niet helemaal gelijk en door ruimte bij het behang op te tellen, voorkomt u dat u te weinig behang bestelt voor uw wand. Vliesbehang geeft een haarscherpe fotoprint , is gemakkelijk aan te brengen, scheurt vrijwel niet en is een milieuvriendelijk product.


Met foto behang creëer je sfeer in een ruimte. Heeft u twee linkerhanden en bent u geen expert in het aanbrengen van behang ?

Liever de behangklus uitbesteden? Zo´n prachtige foto als behang over de hele wand geeft direct een fijne sfeer in je kamer. Kies voor bijvoorbeeld voor leuk fotobehang in de slaapkamer of kinderkamer. Bij Praxis kun je altijd fotobehang kopen dat bij je past. Dan zit er altijd de juiste lijm bij om het behang netjes op de muur te plakken.


Foto uploaden, formaat kiezen, en klaar. Vandaag bestel morgen bezorgd! Photowall biedt fotobehang, behang , schilderijen en canvasschilderijen.


Kies uit honderden motieven en designers of druk je eigen motief. Maak gebruik van full-color prints, interieur behang of interieur bestickering voor een unieke beleving. Wij leveren uitsluitend fotobehang op maat. Behang op maat laten printen? Alle afbeeldingen zijn schaalbaar waardoor het behang altijd perfect past.


Vind de beste selectie fotoprint behang fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit fotoprint behang voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Denk aan een mooie vakantiefoto of misschien heb je een leuke foto van de kinderen of een trouwfoto. Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur.


Je kan hierbij kiezen tussen fotobehang geprint in banen namelijk vliesbehang of behang dat uit één stuk wordt geprint en dit is airtex behang. Waarom zou u nog langer kiezen voor saaie geschilderde muren of kleurloos behang als u ook een fijne en warme sfeer kunt creëren door het juiste fotobehang aan te brengen? Dit behang wordt ook op vliesbehang gedrukt, precies in de maat die jij wenst te ontvangen. Wist je trouwens dat we al het vliesbehang,. En wil je het behang eerst in het echt zien, dan kun je altijd terecht bij je lokale GAMMA-bouwmarkt.


Waarom zijn er zoveel soorten behang en wat zijn de verschillen? Heb je al een tijd niet meer behangen , dan is het belangrijkste om te weten: vroeger was behang van papier, en nu niet of nauwelijks meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts