dinsdag 14 mei 2019

Kleuren led spot met afstandsbediening

Mooie Led Verlichting voor uw Huis. Gratis verzending vanaf €2-! Zoek naar led spot op de nieuwe KensaQ. Goedkope LED Spotjes op beslist. Binnenverlichting tegen laagste prijs.


Kleuren led spot met afstandsbediening

Het beste aanbod wifi led spots. Wat voor wifi led inbouwspots u ook zoekt, Applamp. Van een losse GUof MRled spot tot complete inbouw led spot sets met Wifi Box en RF afstandsbediening. Wifi led spots (RGBW en RGBWW) met oneindig veel mengkleuren en kleureffecten. RGB 4W LED Lamp Spot GUmet afstandsbediening Meer kleuren ledlamp met afstandbediening.


Lamp heeft een aantal standaard kleuren en er zijn een aantal kleuren verlopen mogelijk. Tevens is deze lamp via de afstandbediening te dimmen en aan en uit te zetten. Met afstandbediening zijn meerdere led lampen te bedienen. Zeer hoge lichtopbrengst en toch maar 36Watt. De lamp heeft een aantal standaard kleuren en er zijn een aantal kleur verlopen mogelijk.


Kleuren led spot met afstandsbediening

LED spot RGBW afstandsbediening sets Kleur binnen handbereik met AppLamp. De AppLamp inbouwspots kunnen in elke ruimte geplaatst worden, en met de afstandsbediening heeft u tot meter bereik door muren. De afstandsbediening die bij de LED - spot geleverd wordt, werkt door middel van infrarood. Het fijne aan de afstandsbediening , is dat hij ook te gebruiken is om meerdere LED - spots te bedienen.


U heeft dus niet bij ieder spotje een nieuwe. In dat geval is deze gekleurde led lamp een goede aanschaf! Deze led lamp kleur met afstandsbediening kan ingesteld worden in verschillende kleuren ! U verandert de kleur van het licht eenvoudig met de bijgeleverde afstandsbediening. Met behulp van de afstandsbediening kunt u ook het licht dimmen, de stijl veranderen en de lamp aan en uit doen.


Kleuren led spot met afstandsbediening

Naast witte LED spots bieden wij ook RGBWW spots aan. RGBWW betekent dat alle kleuren ingesteld kunnen worden én alle lichtkleuren wit. Met deze spots is dus alles mogelijk. Wil je liever een inbouw LED spot ? Onze RGB led spot met GUfitting heeft ook een geheugenchip, dat wil zeggen dat hij de laatste stand ( kleur ) onthou veel andere (de meeste) RGB led spots die elders worden aangeboden hebben deze belangrijke functie niet en dan moet u steeds opnieuw alle spots instellen.


Meerdere spots met afstandsbediening schakelen is geen probleem, u. Ontdek ons assortiment afstandsbedieningen van vele merken. Aan, uit, dimmen, kleuren kiezen en wisselen tussen warm en koud licht. Onze RGB led spot met MRfitting heeft ook een geheugenchip, dat wil zeggen dat hij de laatste stand ( kleur ) onthou veel andere (de meeste) RGB led spots die elders worden aangeboden hebben deze belangrijke functie niet en dan moet u steeds opnieuw alle spots instellen. Bij Dual White spots kunt u de kleur wit bepalen met de App of afstandsbediening. Met een eenvoudige bediening schakelt u direct tussen warm en koud wit of de kleuren er tussen in.


Bij de RGBW inbouwspots heeft u meer mogelijkheden. Zo kunt u maar liefst miljoen kleuren instellen en ook met één druk op de knop warm wit instellen. Deze GURGB LED spot heeft Epistar LED ’s en heeft een lichtsterkte van 2lumen.


Maar dat is nog niet alles, want deze spot gebruikt ook nog eens niet meer dan Watt. Deze RGB LED spotje met GUfitting is multifunctioneel, er zit een afstandsbediening (incl. batterijen) bij dus u bepaalt zelf de kleur. Met behulp van een afstandsbediening die u kunt gebruiken tot aan meter, kunt u de kleur aanpassen aan uw stemming. Bent u in een romantische bui?


Kleuren led spot met afstandsbediening

Gaat u een cocktail party houden? Gebruik dan de kleur rood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts