maandag 20 mei 2019

Boetseerklei das

Boetseerklei van alle merken op beslist. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou. Het grootste online winkelcentrum. Vind Knutselartikelen online.

Shop direct online op beslist. Grootste aanbod Knutselartikelen. Met deze zelfhardende witte klei van Das kan jij prachtige beeldjes boetseren. Het boetseermateriaal wordt hard zonder oven.


Deze zelfdrogende of zelfhardende klei hoeft niet in de oven te worden afgebakken. De boetseerklei is meestal wit of in een terra-kleur en droogt licht op. Zo kan het gemaakte kunstwerk na het drogen nog worden beschilderd en versierd.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

DAS boetseer klei wit 5gram. Maak de mooiste creaties met deze DAS witte boetseerklei. Pond verpakking (5gram). U ontvangt verpakkingen. Hierdoor zijn veertig jaar geleden kinderen, kunstdocenten en werknemers van het bedrijf in contact gekomen met de schadelijke stof.


DAS klei: Kilo witte boetseerklei. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Kleur wit Na droging goed beschilderbaar. Leverbaar per pak van 5gr.


Verzending: 1-werkdagen Dit product is beschikbaar in meerdere formaten. Voeg een formaat direct toe aan je winkelwagen met het plus-teken. In ruimere zin kan ook het modelleren met gips hieronder begrepen worden.


Das -klei (speelgoedwinkels) DoDry van Creall (Action) Plus-klei (hobbywinkel) Bij elke stap-voor-stap beschrijving staan alle materialen vermeld. Maar als je eigen knutselideeën uit wilt werken en je wilt wat meer weten over veelgebruikte materialen, boetseren en de afwerking, klik dan op de links hieronder. Glorex hobby time Softklei.


Maak je eigen mooie voorwerpen met deze speciale witte boetseerklei van DAS. Kneed de massa, boetseer deze en laat het geheel drogen.

Je hebt zojuist je eigen beeldje gemaakt. Eigenschappen: Deze kneedbare massa wordt hard zonder oven. Men boetseert een voorwerp en laat het drogen. Deze klei is na het drogen mooier wit dan de merken DAS en PLUS. Of gebruik een klei met een kleur zoals de terracottakleur van DAS -klei of Home Deco (Action).


Op zoek naar boetseerklei ? Voor 21:bestel is morgen in huis. Klei is een veelzijdig materiaal. Je kan er sculpturen, voorwerpen, beelden en objecten mee maken.


Verder speelt het een belangrijke rol in de kunst en handenarbeid industrie. Zacht en lichtgewicht boetseerklei met een stevige consistentie van styropor balletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts