vrijdag 17 mei 2019

Geperforeerde jaloezieen

Scherp geprijsde jaloezieën bestellen bij Topjaloezieën. Bestel jaloezieën eenvoudig online. En bepaal zelf alle afmetingen. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires.


Bezorging waar en wanneer je wilt. Geperforeerde aluminium jaloezieën - 25mm en 50mm Voor zacht en diffuus licht kiest u voor geperforeerde jaloezieën.

Als u in een ruimte zit waar de zon overdag op staat, kan het bekende licht- en schaduwspel van jaloezieën van tijd tot tijd hinderlijk zijn. Onze op maat gemaakte jaloezieen en gordijnen worden standaard binnen 7-werkdagen na bestellen bij uw thuisbezorgd. Na het kiezen van de kleur van de jaloezieën krijgt u de keuze tussen verschillende ladderbanden. Uiteraard kunt u ook voor een jaloezie zonder ladderband kiezen. Kiest u wél voor een ladderband?


Dan heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren, maten en patronen. Geperforeerde jaloezieën zijn horizontale of verticale lamellen (direct apparaatstrips), gemaakt van aluminium. Het ontmoedigt ze echter van de gebruikelijke aanwezigheid van rijen kleine gaatjes, daarom worden ze geperforeerd of geperforeerd genoemd.

Bediening met tuimelstaaf en optrekkoord. Als je voor deze zilveren geperforeerde aluminium jaloezie kiest, dan kies je voor een unieke jaloezie waarmee je meer privacy in huis haalt. Deze aluminium jaloezie is geschikt voor draai-kiepramen.


Met geperforeerde jaloezieën komt er nog zonlicht binnen maar is uw privacy gewaarborgd. De kleuren van de Allure raamdecoratie collectie zijn zeer divers, zo divers dat er voor iedereen de juiste kleur in onze collectie zit! Kies voor lamellen van 25mm of 16mm, geperforeerd of ongeperforeerd. De kosten voor de installatie zijn € 2per jaloezie plus € 59.


Voor meer informatie kunt u terecht op onze montage service pagina. Bent u zelf handig dan kunt u natuurlijk met behulp van onze meet en montageinstructies prima uw raamdecoratie zelf meten en ophangen. Verder is het mogelijk om de 35mm en 50mm jaloezieën te voorzien van een ladderband naar keuze.


Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Goedkope Jaloezieën nodig? Wat uniek is aan deze witte jaloezie , is dat deze geperforeerd is. Door de kleine gaatjes in deze glanzende jaloezie kan licht schijnen, wat een uniek effect geeft in een ruimte.


Door de lamellen en de gaatjes in de lamellen kun je de hoeveelheid licht in de ruimte zelf eenvoudig bepalen. Jaloezieën zijn een uitstekende oplossing om de kamer te beschermen tegen fel zonlicht en nieuwsgierige blikken. Aluminium Jaloezieën 25mm Geperforeerd.


Houdt je van een beetje doorkijk naar buiten als de jaloezie gesloten is, dan is geperforeerd jouw keuze.

De mm geperforeerde jaloezieën sluiten niet helemaal af waardoor je als ze gesloten zijn overdag toch nog iets naar buiten kunt kijken. Maak hieronder uw keuze voor een standaard of geperforeerde 50mm aluminium jaloezie en laat u verrassen door onze levertijden! Doordat de lamellen in verschillende richtingen bewogen kunnen worden, kan er met de inval van het licht worden gespeeld.


De aluminium jaloezieën van Topjaloezieën. Kies voor geperforeerde lamellen om uw interieur net dat ruige randje te geven of ga voor een van onze fraaie decoratieve patronen en prints. Keuken, badkamer en kantoor Doordat onze aluminium jaloezieen standaard worden geleverd met brandvertragende lamellen zijn ze de ideale en veilige keuze voor gebruik zowel op kantoor als thuis.


U kunt de uitstraling hiermee nog meer afstemmen door bijvoorbeeld te kiezen voor een accentkleur die in uw interieur terugkomt. Bij alle houten jaloezieën en bij 50mm aluminium kunt u er verder voor kiezen de bovenbak van de jaloezie aan het zicht te onttrekken met een rustige houten sierkoof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts