donderdag 16 mei 2019

Railsysteem schilderijen

Creëer Een Stijvol Interieur Met De Collectie Van Loftdeur, Benieuwd? Koop Artiteq ophangrails online met gratis verzending. Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online.


Als u deze ophangrail van Ikea heeft aangeschaft en u wilt zwaardere schilderijen ophangen dan kunt u bij ons losse ophanghaken en twister perlonkoorden bestellen die ook in de rail van Ikea passen. IKEA - HAGHE Ophangrail voor schilderijen , wit, Je kan groot schilderij of kleine schilderijen ophangen aan de meegeleverde haken.

Het koord is gemakkelijk in te korten. Er kunnen meerdere ophangrails aan elkaar worden gekoppel dus de rail is zo lang te maken als je wilt. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met ophangdraden en haken. Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende manieren. Artiteq garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen.


Artiteq Click Rail schilderij ophangsysteem compleet meter overschilderbaar kopen? Er is een ruime keuze aan soorten railsystemen voor schilderijen.

Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze bij het kopen van een railsysteem. Hieronder zetten we de eigenschappen van alle rail systemen op een rij. Voor elk budget vindt u in onze shop een passend railsysteem.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Wij bieden verschillende soorten schilderij ophangrails, elk voorzien van een specifiek profiel. Na de eenvoudige, eenmalige montage van het railsysteem aan uw wand of plafon hoeft u nooit meer gaten in de muur te boren of gereedschap, schroeven of spijkers te gebruiken om uw kunst, schilderijen of fotolijsten op te hangen. Ophangsysteem voor schilderijen en fotolijsten: ophangen zonder boren! Schilderij ophangsysteem is een webwinkel gespecialiseerd in ophangsystemen en aanverwante artikelen.


Ons breed assortiment bestaat uit schilderij ophangsysteem voor aan de wan ophangsystemen met verlichting, plafondsystemen en presentatie systemen. Wij werken met vaste partners zodat uw schilderij ophangsysteem altijd snel geleverd kan worden. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? De Artiteq Top Rail all-in-one complete set 2m wit is een rail die aan het plafond bevestigd wordt.


Deze witte rail is eenvoudig te monteren. Met de witte Artiteq Top Rail kunt u in een mum van tijd uw schilderijen aan de wand hangen. Deze set bestaat uit Top Rail van meter, bevestigingsmateriaal, 2x perlon ophangdraden en 2x haak 4kg.

Met de diverse railsystemen kunt u schilderijen , lijsten, kaarten en foto’s stijlvol ophangen en gemakkelijk wisselen zonder lelijke boorgaten, plakbandresten, gaatjes van punaises etc. De ophanging verplaatsen of in hoogte verstellen is namelijk ook mogelijk. Daarvoor gebruik je de ophangdraden met ophanghaken en het railsysteem. Voor elk schilderij ophangsysteem kunnen verschillende ophangdraden zoals perlon, staaldraad of stang gebruikt worden. Zeker als je schilderijen wilt wisselen van plek aan de muur.


Je wilt natuurlijk niet elke keer gaten boren, omdat je dan lelijke gaten in de muur achterlaat. Daarom is het makkelijk als je een schilderij kunt ophangen zonder te boren. Met een schilderij ophangsysteem kun je gemakkelijk een schilderij ophangen. Het is altijd lastig spijkers in behang of pleisterwerk te slaan. Nu is er een makkelijke oplossing.


Deze sterke spijkers, schroeven en haken zijn verstelbaar, verwijderbaar en herbruikbaar. Wacht nog even en lees eerst onze bevindingen! Foto’s en schilderijen veilig ophangen met een STAS schilderij ophangsysteem. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw schilderij onverwacht stuk gaat, dit gaat ons STAS schilderij ophangsysteem tegen.


De vraag naar een betrouwbare wijze van ophangen neemt elk jaar toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts