vrijdag 7 december 2018

Glaskunstenaars nederland

RMDplay is de seo specialist voor jou seo diensten zonder omkijken u vraagt wij draaien! We bieden prof SEO diensten waarmee websites de organische zoekresultaten kunnen verhogen. Glaskunst is een van de meest heldere soorten kunst die bestaat.


Het is ons favoriete product. Een groot deel van het assortiment staat online!

Hieronder vindt u glaskunstenaars en glasblazers welke werkzaam zijn geweest in de Glasblazerij te Leerdam dan wel in de Koninklijke Glasfabriek van Royal Leerdam Crystal. Prachtige serica en unica hebben zei ontworpen welke over de gehele wereld tot op de dag van vandaag verzameld worden. De glaskunstenaars uit binnen- en buitenlan die ARTE DESIGNO vertegenwoordigt, maken gebruik van verschillende technieken en glassoorten waaronder glasfusing, handgemaakt mondgeblazen glas, kristalglas, vlamtechniek, gebrandschilderd glas en gematteerd of gezandstraald glas.


Galerie Sille heeft een gevarieerd aanbod van hedendaagse glasobjecten. De Nederlandse kunstenaars maken unieke beelden op de meest ambachtelijke wijze met glasfusion. Hoe Hollands kan Glas Uit Nederland zijn.


Polen kent een lange traditie in glasblazen en heeft wereld beroemde glasblazers en glaskunstenaars voortgebracht.

In deze categorie vindt u alle glas en kristal objecten uit onze collectie. Een uitgebreide collectie kristal en glaskunst uit Leerdam. Niet alleen kristal van Royal Leerdam en glaskunst van beroemde kunstenaars maar ook schitterende glasobjecten van veelbelovende beginnende glaskunstenaars. De film Beeldend Licht over leven en werk Annemiek Punt kreeg aandacht in de landelijke media.


Omroep MAX heeft opnamen gemaakt in het atelier van Annemiek. Boek uw Hotel in Nederland online. U krijgt direct een bevestiging.


In Nederland biedt de Gerrit Rietveld Academie de Afstudeerrichting Glas aan. Zowel de Nederlandse als de Belgische opleidingen omvatten diverse glastechnieken, waaronder glasblazen. Alles op het gebied van glas!


Enkele hoogtepunten in de glaskunst zijn voortgekomen uit de eeuwenoude glascentra in Syrië, Italië (Venetië of Murano) en de Bohemen. De website die kunstenaars en kunstliefhebbers bij elkaar brengt! Toonaangevend voor de glaskunst in Nederland en niet meer weg te denken aan het firmament van kristal, glas en design.


Prachtig Glas biedt u een breed assortiment van mond geblazen glazen objecten in verschillende prijsklassen. De collectie is afkomstig uit Nederland , Polen, Tsjechië en Italië.

Al het glaswerk is gemaakt bij gerenommeerde designhuizen, glasblazerijen en families van glaskunstenaars. Molinari glasdesign, uit de glasfabriek Cristias Sao Marcos, is gevestigd in Pocos de Caldas te Brazilië en is de grootste glasblazerij van Zuid-Amerika. De twee Braziliaanse broers Molinari zijn op jonge leeftijd naar het Italiaanse eiland Murano gegaan en hebben de techniek van van het glasblazen geleerd van de grote glaskunstenaar Aldo Bonora. Ons aanbod glassculpturen is zeer uitgebreid.


Glasdecoratie in diverse vormen en toepassingen. Van bekende glaskunstenaars als Petrovskiy maar ook heel veel ander aanbod aan glascreaties. Glazen vazen en kleurrijke glazen schalen, lampen en andere glaskunst.


Bekijk ons gehele aanbod glaskunst en maak uw keuze. Art Unica glaskunst direct leverbaar! Ook voor opdrachten, workshops, cursussen. Je account werd succesvol aangemaakt. We hebben een e-mail verstuurd naar e met daarin een activatielink.


Klik door op deze link om je account te activeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts