donderdag 20 december 2018

Zonwerend dubbel glas

Zonwerend dubbel glas

Voordelig, Secuur, Snelste van de hele Regio. Dubbel Glas met jaar Garantie! Bij glasschade binnen min bij u! Zowel op Glas als op de Montage! Eenvoudig online bestellen. Zoek naar dubbel glas op de nieuwe KensaQ.


U hoeft alleen maar de gewenste dikte te selecteren van het zonwerende dubbel glas en de spouwbreedte aan te geven en uiteraard de maten in breedte en hoogte te vermelden. Heb je er bovendien al eens aan gedacht om zelf de plaatsing uit te voeren. De Online Glasgroothandel.


Hiermee bespaart u energie en warmt de woning minder snel op. Wij helpen u graag het juiste zonwerende glas te vinden. Maak een afspraak voor een adviesgesprek met onze productspecialist. Binnen het complete gamma van AGC worden de volgende collecties zonwerende beglazing aangeboden.


Stopray Dit assortiment zonwerend glas wordt uitsluitend toegepast in isolatieglas, zoals Thermobel dubbel en triple glas. Heat-Mirror zonwerend dubbel glas Wat is Heat-Mirror zonwerend dubbel glas ? Sinds eind jaren ’heeft Southwall in Amerika zonwerende folies ontwikkeld die oververhitting in gebouwen tegengaan maar ook voor andere industrieën als de auto-industrie maar in de ruimtevaart hun toepassing vinden. Daarnaast heeft Squid nog meer voordelen, zo is het zonwerend , zorgt het voor privacy in huis en ziet het er erg chique uit.


Zonwerend glas laat tot minder warmte door dan standaard dubbel glas. Lineafix is een merk waarvoor ook geldt dat het statische raamfolie geschikt is voor dubbele beglazing. Het statische raamfolie kan aangebracht worden op dubbel glas.


Zonwerend dubbel glas

Dit kan een uitkomst zijn voor kamers met veel ramen of kamers waar de zon dagelijks op schijnt en de temperatuur dus vaak hoog oploopt. Lees hier of zonwerend glas een goed alternatief is voor zonwering. Deze coating zorgt ervoor dat het zonlicht geabsorbeerd of weerkaatst wordt. Hierdoor filtert zonwerend glas tot wel procent van de warmte in vergelijking met standaard dubbel glas.


Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. In een meer gematigd klimaat kan het glas toegepast worden door de juiste zonwerende eigenschappen en hoge lichtdoorlatendhei van daglicht, te combineren. Tijdens de winter kan beglazing met een lage emissiefactor het warmteverlies reduceren en de gratis zonnewarmte het gebouw verwarmen, zonder significant verlies van daglicht.


Zo heb je wel het licht, maar niet de warmte van de zon. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Helder zonwerend glas wordt ook wel eens blank glas genoemd. Aan de buitenzijde is een dun laagje zonwerende glascoating aangebracht.


Nadeel van helder zonwerend glas is dat de prijs per m² vaak iets hoger ligt. Het voordeel is echter dat het niet donkerder wordt in uw woning of kantoor. De coating wordt onder vacuüm op het glas gesputterd. Bespaar zo tot op de kosten! Het werkzame metaal is zilver, maar er worden andere metalen gebruikt voor de hechting op het glas en tegen de zichtbare reflectie, bijvoorbeeld zink.


Zonwerend dubbel glas

De metaallaagjes zijn dan dikker en uit meerdere metalen opgebouwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts