maandag 24 december 2018

Sikkens xd gloss

Bestel Online of bezoek onze Winkel in Ter Aar. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Sikkens XD gloss voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Gratis verzending vanaf euro!


Sikkens xd gloss

UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk. Het product is verwerkbaar van ˚C tot ˚C. Dit vindt u bij geen enkel ander merk terug! Deze hoogglans verf is van de hoogste kwaliteit en daardoor favoriet bij vele professionele schilders. De verf is lekker makkelijk aan te brengen met een roller of kwast.


Met de nieuwste technologie is dit super product ontwikkeld welke tot wel jaar lang mee gaat. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Met de juiste voorbehandeling en applicatie kan een levensduur van acht tot tien jaar behaald worden. Je kunt de verf eenvoudig online bestellen, direct bij ons uit de eigen voorraad. We gaan er snel voor je mee aan de slag, zodat je niet lang op de verf hoeft te wachten en daar buiten snel mee kunt schilderen.


Sikkens xd gloss

Bovendien is deze verf te mengen in vrijwel iedere gewenste kleur! Rubbol XD Semi- Gloss (TDS) TDS. Vind sikkens lak het nu op Kensaq. SIKKENS RUBBOL XD GLOSS VERGELEKEN MET ANDERE LAKKEN.


Het is extreem weerbestendige buitenlak. De lak heeft een mooie halfglans en zorgt voor uitstekende bescherming van het houtwerk. Het alkyd-bindmiddel is met een gepatenteerde hars, STAR, gemodificeerd. Sigma verf tot maar liefst korting.


Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Voorbereiding van de Ondergrond Houtsoorten in de duurzaamheidsklasse III, IV en V verduurzamen met een geschikt impregneermiddel. Deze duurzame eigenschappen worden mogelijk gemaakt doordat het alkyd-bindmiddel gemodificeerd is met een gepatenteerde hars genaamd STAR. Deze hoogglanslak is extreem weerbestendig en biedt wetenschappelijk bewezen bescherming tegen uv-straling.


Hierdoor geeft deze lakverf tot wel jaar bescherming en is hij onderhoudsvrij. Vandaag besteld bij Verfpoint. De sikkens XD high gloss is bij deze temperatuur niet te gebruiken.


Sikkens xd gloss

Door de extreem lange levensduur is deze lak erg geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. Extreem duurzame hoogglanslak voor buiten. Lees de volledige productomschrijving.


Hoge glans en uitstekend glansbehoud. Halfglanzende verf die extreem weerbestendig is en maximaal onderhoudsvrij. Hij is daarnaast geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen die al zijn voorbehandeld. Deze aflak is uitermate geschikt voor het schilderen van kozijnen en deuren buitenshuis.


Bij goed gebruik kan kan de lak tot wel jaar bescherming bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts