woensdag 12 december 2018

Primer voor metaal

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design.


Primer voor metaal

Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Bekijk nu de mooiste primers. Voor dat ene momentje voor jezelf. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400.


Als je kaal metaal met een kleur wilt schilderen moet je eerst een primer voor metaal aanbrengen. Een primer voor metaal heeft twee belangrijke eigenschappen: het voorkomt roest en het zorgt voor hechting op het metaal. Sommige primers kunnen niet over roest heen geschilderd worden, je moet de roest dan eerst verwijderen met een staalborstel of. GAMMA primer metaal wit 2ml op terpentinebasis zorgt voor een optimale vulling en hechting op ijzer en staal. Daarnaast heeft het een roestwerende werking.


Primer voor metaal

Deze grondverf is geschikt voor gebruik zowel binnenshuis als buitenshuis. Eén blik van 2ml volstaat voor het schilderen van een oppervlakte van m2. De Sigma Multiprimer is een oplosmiddelhoudende, corrosiewerende primer voor staal, thermisch verzinkt staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen. De betere metaal primers zijn ook direct corrosiweren corrosiewerende primers zijn dan ook betand tegen roest.


Primer voor metaal kunnen wij in elke kleur mengen. Hechtprimer voor moeilijke ondergronden. De hechtprimer is de ideale keuze voor moeilijker ondergronden. Het gaat dan bijvoorbeeld om zink en RVS, materialen die net als gegalvaniseerd staal en aluminium bekendstaan als de non-ferro metalen.


Primer voor metaal

Ook andere metalen bieden niet altijd de juiste ondergrond voor een normale grondverf. Er is een primer voor metaal , er is een primer voor hout, een primer voor kunststof en natuurlijk ook grondverf voor binnen en voor buiten. Ruwweg kan je echter de primers opdelen in twee grote categorieën. Aan de ene kant zijn er primers op waterbasis en aan de andere kant primers op terpentinebasis.


Bent u op zoek naar de juiste grondverf of primer voor op metaal of staal, maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste grondverf of primer adviseren. Een grondverf zorgt ervoor dat de lak beter hecht op de oppervlakte en wordt over het algemeen gebruikt op hout. Wanneer een grondverf is gemaakt voor andere ondergronden zoals metaal of kunststof dan spreken we van een primer en als de primer geschikt voor verschillende ondergronden, dan wordt deze primer een multiprimer genoemd. Metaal dat te maken heeft met roestvlekken, dient voor het schilderen eerst voorbewerkt te worden.


Behandel de roestplekken met een staalborstel voordat je de metaalverf aanbrengt. Mocht je van plan zijn de metaalverf ook te gebruiken voor je radiatoren, doe het niet. Metaal verven zijn namelijk niet bestand tegen hele hoge temperaturen. Metaal primer van Innotec zorgt voor een langere levensduur van uw materiaal!


Innotec heeft een aantal primers die uitermate geschikt zijn voor metalen ondergronden. Vandaag bestel morgen in huis! Hij vormt een laag tussen het materiaal en de uiteindelijke verf. Je kunt primer voor metaal aanbrengen met een kwast of roller, probeer wel streeploos te schilderen met de primer. Primer is te gebruiken op hout, metaal en kunststof.


Dit bevorderd namelijk het eindresultaat. ADHESIE PRIMER VOOR ALLE NON FERRO METALEN AS8( in spuitbus ) (Kan uitzonderlijk ook op aluminium, inox, zink en chroom) Brengt een perfecte en langdurige adhesie t ot stand op de meeste metalen. Ondoorzichtig wit: ideaal voor een witte ondergrond die noodzakelijk is voor onze fosforescerende, fluorescente en thermochromische. Sneldrogende, zeer goed hechtende en roestwerende primer op basis van alkydhars voor binnen en buiten.


Deze primer voor metaal kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. De KARWEI grondverf metaal wit 2ml zorgt voor een optimale vulling en hechting op ijzer en staal. Belangrijk bij het kiezen van een goede metaal primer is dat het product goed bestand is tegen diverse invloeden van buitenaf. De grondverf op terpentinebasis kun je zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken.


Het uiteindelijke resultaat is dus afhankelijk van de aandacht die besteed wordt aan details. Voor buitentoepassingen brengen wij daarom minstens twee lagen aflak aan. In binnensituaties kan meestal volstaan worden met één laag. Na de primer lakken we staal af met Sikkens Rubbol SB Plus (hoogglans) of Sikkens Rubbol Satura Plus (zijdeglans).


De blikken zijn beschikbaar in diverse afmetingen, van kleine halve liters tot liter potten voor grote oppervlakten. Even schudden en met een druk op de knop voorzie je hout, metaal , aluminium, glas en zelfs steen van een dekkende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts