vrijdag 14 december 2018

S2u satin

Het product is prettig verwerkbaar en heeft een goede koudedroging. De droge verffilm is har kras- en slijtvast en gemakkelijk te reinigen. SIGMA S2U SATIN of Toch de Sigma Contour Satin ? Bij ons is het product niet voor niets het bestverkochte Sigma product. Ideaal voor het aflakken van je kozijnen, deuren en ander houtwerk.


S2u satin

Bovendien kun je de verf makkelijk reinigen, om die zo lang mogelijk mooi te houden. Sigma S2U Gloss is een mooie hoogglans lakverf. Het zijn een paar belangrijke eigenschappen, die zowel vakschilders als doe-het-zelvers enorm aanspreken.


De verf is goed van kwaliteit, laat zich makkelijk verwerken en natuurlijk te bestellen in iedere RAL-kleur waar je naar op zoek bent. Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans.


LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden! Sigmavar S2U Satin is een vernis die vooral geschikt is voor houtsoorten die in water oplosbare inhoudsstoffen of looizuur bevatten. Dit product wordt onder meer toegepast voor betimmeringen, lambriseringen, trapleuningen en deuren. Sigma s2u satin heeft een mooie zijdeglans.


Naast verf verkopen wij ook alle overige sigma s2u producten. Deze aflak is makkelijk te verwerken en dekt uitstekend. Zoals alle watergedragen verf droogd ook deze zeer snel. Kiest u voor duurzaamheid?


S2u satin

Dan is dit de ideale verf. Uiteraard kan deze verf in iedere gewenste kleur gemengd worden. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Deze revolutionaire lak heeft verschillende bewezen eigenschappen die de kwaliteit verhogen. Het is een kras- en slijtvaste lakverf met een mooie zijdeglans.


Zo heeft de lak bijvoorbeeld een lange open tij wat betekent dat jij makkelijk met deze verf kunt werken. Vandaag besteld bij Verfpoint. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Tijdens werkdagen antwoorden wij vrijwel direct. De sigma s2u allure satin heeft een zeer mooie en zijdeglans.


S2u satin

Deze zijdeglanzende lakverf is prettig verwerkbaar en beschikt over een hoge dekkracht. De goede koudedroging zorgt ervoor dat u in elke gewenste maand buiten kunt lakken. Deze verf is zeer sterk en dekt super goed. Binnen het assortiment van Sigma verf benieuwd naar de populaire producten?


Rendement: mper liter. S2U Nova is dan een belangrijke keuze. Beschikbaar in Gloss en Satin , bijvoorbeeld als je zoekt naar traplak.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts