donderdag 27 december 2018

Rechthoekige regenpijp

Rechthoekige regenpijp

Goedkope Zinken Regenpijpen. Uniek SysteeEenvoudige Montage. Een zinken regenpijp is eenvoudig te monteren. Alle HWA onderdelen zijn zonder soldering eenvoudig in elkaar te schuiven.


Het doel van een zinken hemelwaterafvoer ( regenpijp , regenbuis) is het afvoeren van het regenwater uit de zinken dakgoot via de zinken hemelwaterafvoer ( regenpijp , regenbuis) in de riolering. Een gemiddelde regenpijp heeft een diameter van 70–1mm, wat overeenkomt met ongeveer 40–cm². De regenpijp voert het regenwater af naar een regenton, een regenput of het riool.


Tegenwoordig worden regenwaterafvoeren soms weer afgekoppeld van de hoofdriolering. De Rapido Quattro regenton vulautomaat is geschikt voor montage in een vierkante regenpijp. Afwijkende maten, bijvoorbeeld een rechthoekige buis 60x80mm is op aanvraag leverbaar. Neem voor deze speciale maten contact met ons op. Soms moet er een regenpijp worden geplaatst op een plek waar die nogal kwetsbaar is.


Rechthoekige regenpijp

Een vierkante regenpijp zien we steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld. Wildkamp heeft een compleet assortiment vierkante hemelwaterafvoer. Bij de vierkante afvoerbuizen horen natuurlijk ook vierkante muurbeugels, moffen en bochten. Als u een hemelwaterafvoer wilt aanleggen, kunt u eenvoudig de hulpstukken en regenpijp monteren. U hoeft enkel de verschillende onderdelen in elkaar te schuiven.


Hierdoor ontstaat direct een waterdichte verbinding. Zo blijft het systeem goed vastzitten. De zinken regenpijp bij Dakgootwinkel. Wil je dus eenvoudig en snel een zinken regenpijp in huis hebben?


Bekijk dan jouw mogelijkheden bij Dakgootwinkel. Wil je een zinken regenpijp kopen voor aan jouw dakgoot? Ben je op zoek naar een zinken regenpijp die een langere tijd mee gaat? En wil je een sterke en kwalitatieve zinken regenpijp met vierkante uitstraling en een afmeting van 80x80mm? Dan ben je bij Dakgootwinkel.


Voor een huis, tuinhuis of schuur is een dakgoot essentieel. Een dakgoot heb je nodig om regenwater of ander hemelwater makkelijk naar de grond af te voeren. Een dakgoot verzamelt het water en leidt het via de regenpijp naar het riool, je tuin, óf naar je regenton! Maar niets zo vervelend als een dakgoot die lekt. Topkwaliteit Zinken Regenpijpen en Toebehoren.


Rechthoekige regenpijp

De hemelwaterafvoer is een belangrijk onderdeel van elke woning. Het kan de kans op lekkages en andere waterschade verminderen door het water af te voeren naar bijvoorbeeld het riool. Met een zinken regenpijp bent u goed bestand tegen het neerslachtige weer. Dat geldt ook voor de regenpijp.


Heb je genoeg regenpijpen voor een goede hemelwaterafvoer? En heb je al eens gedacht aan een regenton in jouw tuin? Met het opgevangen water kun je bijvoorbeeld de tuin sproeien.


Rechthoekige regenpijp

Kunststof dakgoten of dakgoot PVC. Het weer in Nederland kan nog wel eens tegenvallen, vooral tijdens de herfst kunnen er bakken met regen uit de hemel vallen. Wilt u de ton aansluiten zodat overtollig water weer wordt afgevoerd via de regenpijp ? De 2liter Storm heeft aan beide zijkanten een aansluit mogelijkheid voor diverse soorten vulautomaten, bij levering zijn deze aansluitingen afgesloten met een dop. Met een vulautomaat onderbreekt u de regenpijp , de ton zal vol water lopen. Wij verkopen professionele bladvangers geschikt voor dakgoten, regenpijpen of plat dak afvoeren.


Regenton vulautomaatMet een regenton vulautomaat onderbreekt u de regenpijp. Het regenwater loopt nu van de regenpijp naar de regenton. Wanneer de ton maximaal gevuld is zal het overtollige regenwater weer worden afgevoerd via de regenpijp , zo loopt uw regenton nooit over. Zo goed als alle regenpijpen in Nederland hebben een diameter van tot. Zinken hemelwaterafvoer ( regenpijp , regenbuis) of meter lang.


Elke buis heeft een verbreding aan het uiteinde waardoor de buizen zonder soldering makkelijk met elkaar te verbinden zijn. In maten beschikbaar: Ømm, Ømm en Ø1mm. Alle zinken hemelwaterafvoeren in deze webshop zijn voorzien van een Komo-keurmerk. Deze zinken stadsuitlopen kunnen op een 70mm, 80mm of een 100mm regenpijp worden aangesloten. De maat 60x100mm is van de rechthoekige koker.


Deze wordt om de afvoerpijp geschoven die van het platte dak komt en uit de muur steekt. De afvoerpijp die uit de muur steekt is meestal van lood of aluminium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts