woensdag 26 december 2018

Klok foto

Fotoklokken van alle merken op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.

Foto op klok 40cm RVS cijfers, Uw eigen foto op een klok. Deze klok heeft RVS rand en glas aan de voorzijde. U heeft de keuze uit een standaar. Download prachtige gratis afbeeldingen over Klokken.


Vrij voor commercieel gebruik Geen attributie noodzakelijk. We hebben immers allemaal meerdere klokken in huis. Een klok met foto is een uiterst originele wanddecoratie die ook nog eens erg functioneel is.

Klokken zijn niet alleen ontzettend handig in gebruik, omdat we nu eenmaal altijd op de hoogte willen zijn van de juiste tij maar vormen vaak ook nog eens een onderdeel van het interieur. Het bestellen van een unieke klok met foto is heel simpel en eenvoudig. Klok met foto online bestellen. Bekijk alle producten, upload je eigen foto en bestel de klok.


De levertijd van de klokken is dag. Indien u voor 16:bestel heeft u vaak de klokken morgen al in huis. Plaats een foto naar keuze op deze klok en laat de kamer stralen met jouw gepersonaliseerde klok. Ben je erg gericht op de tijd en wil je altijd weten hoe laat het is? Dan is een klok natuurlijk een must!


Maar wil je beslist een klok hebben die uniek is en waar je zeker van weet dat niemand anders hem heeft? Vanaf nu kun je namelijk een prachtige klok laten bedrukken met je eigen foto ! Een foto op klok is super leuk voor je eigen interieur, maar ook om cadeau te geven. Met jouw favoriete foto afgedrukt op de klok is je klok niet alleen functioneel, maar ook decoratief. De klok met foto is te bestellen in een ronde vorm.


Je bent altijd bij de tijd met deze foto op klok.

Er zijn twee varianten te bestellen namelijk aluminium en plexiglas. Beide materialen geven een eigen eigenschappen af aan de foto. Alle fotoklokken vind je op beslist. Bestel simpel jouw klokken online. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit.


Deze moderne klok van acrylglas laat niet alleen de tijd zien. De acrylglas afwerking geeft een hoogwaardig effect aan de klok. Personaliseer nu je eigen foto klok bij Fotoproducten!


Kies je favoriete foto en laat deze afdrukken op een ronde of hartvormige klok. Zo tovert de tijd keer op keer weer een lach op je gezicht! Alle klokken zijn gemaakt van glas. Tijd is veel waardevoller dan gel vinden we bij CanvasCompany.


Met een foto op klok wordt het nu nog leuker om naar jouw gepersonaliseerde klok te kijken. Jouw ronde of hartvormige fotoklok kan morgen al bij jou aan de muur hangen vanaf €295. De tijd vliegt voorbij met een foto op klok van. Wandklok met foto frames. Deze zwarte fotolijst heeft een klok in het midden.


Een vierkante MDF klok heeft een superstrakke uitstraling. Als je een mooie scherpe foto hebt en je wilt een sterke blikvanger dan is een klok zoals dit een goede optie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts