woensdag 26 december 2018

Kleed bloomingville

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Vind items binnen jouw budget. Haal vandaag nog die kleden in huis. Het laagpolige kleed brengt sfeer in jouw woonkamer, slaapkamer of hal! Bloomingville Tapijten koop je eenvoudig online bij bol.


Door het gebruik van zacht katoen is het kleed heerlijk om lekker op te spelen. Het kleed heeft een afmeting van bij centimeter. Met dit kleed in je slaapkamer slaap je als een roosje.

Ben je toe aan een een nieuwe look in je woonkamer? Je interieur zal er weer helemaal fris uitzien met dit mooie kleed. Goed te combineren met een plaid of sierkussen van dit hippe Deense merk! Niet alleen is dit kleedje erg leuk ter decoratie, maar kan tevens gebruikt worden als speelkleed. Het vloerkleed is gemaakt van jute en heeft meerdere kleurtjes.


Tip: tegen het verschuiven raden wij aan om onder dit kleed een antislip onderkleed te leggen. Met dit ronde kleed ziet jouw interieur er weer als nieuw uit! De kleur is naturel en het materiaal is onbehandeld. Het is grof geweven en heeft een stoere uitstraling.


Hier krijgt je huis echt een andere look mee. Dit authentieke merk vindt zijn inspiratie bij Deense tradities en vult je huis met warmte, sfeer en persoonlijkheid. Oprichter Betina Stampe gelooft erin dat voortdurende veranderingen in je interieur zorgen voor geluk.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Koop nu en verfraaien van uw huis! Je kunt hem voor je bed leggen, bij de bank of gewoon in de hal. Met zijn kleur en speelse franjes valt hij gegarandeerd op.

Een vloerkleed is van essentieel belang, als je zo comfortabel mogelijk wilt bankhangen. Dit betekent dat het kleed een compact formaat heeft. Vaste prijs €50-, ze kosten online nog rond de €130-, beschikbaar.


Ophalen of opsturen €95. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank. Een mooi wollen vloerkleed of een rond sisal vloerkleed. Ze zijn allemaal met de meeste zorg samengesteld en dat zie je! Deze kleden zijn veelal geïnspireerd op simpele dingen uit de natuur, denk aan kleuren en vormen.


Er wordt onderscheid gemaakt tussen kleden met een lange, hoge en korte pool. De term pool geeft het tapijtoppervlak aan en wordt gevormd door de garendraden. De hoogte van de rechthoekige kleden wordt gemeten door de vezellengte en vervolgens onderverdeeld in de verschillende typen.


Vloerkleed Victory is een mooi kant en klaar vloerkleed opgedeeld in blokken en figuren. Dit 160x2kleed bestaat uit verschillende aqua tinten wat het vloerkleed een stoer maar elegant uiterlijk geeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts