donderdag 13 december 2018

Retro groen

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Je zocht naar: retro vaas groen ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! De populaire kleuren uit de jaren waren namelijk oranje, groen , bruin en geel maar die zien we niet in de huidige retro interieurs. Wat we wel zien zijn de retro houten meubels met afgeronde hoeken en slanke poten, de retro posters, retro verlichting en retro tapijten maar de kleuren zijn allemaal gereduceerd. Keuken stoel retro groen , hout met kussen, maat 3zitdiepte xbreed xzithoogte x 70hoog, prijs 1we hebben meer, k. Voorzien van een handige voetenplank, lage instap en witte luchtbanden.


De keukenmachine is gemakkelijk schoon te maken door de kom, garde, kneedhaak en klopper simpel in de vaatwasser te doen.

Klaar om aan de volgende klus te beginnen. Door te kiezen voor een retro koelkast kies je voor een keuken met karakter. Deze leuke broodtrommel retro groen is de meest trendy broodtrommel voor in de keuken! De broodtrommel heeft een zachtgroene kleur en de opdruk ‘bread’.


Hij heeft een echte retro uitstraling en is een eyecatcher in de keuken. Gratis verzenden en gratis retourneren. Kwaliteitsshirt met historische uitstraling en modern draagcomfort. Het retro koffiezetapparaat komt in een mooie vintage groene kleur en met de moderne technologie ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit.


De retro koffie en espressomachine valt erg leuk te combineren met andere keukenartikelen uit de retro collectie van Swan. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Retro Wielershirt Sanson – Groen. Bestel retro look kleding bij OTTO. Deze hanglamp heeft een diameter van 25cm is vervaardigd uit een aluminium kap en echt glazen stolp.


Een hanglamp welke u mee terug in de tijd neemt en zich thuis voelt in velen soorten interieurs. De lamp wordt geleverd met een bijpassende aluminium plafondplaat.

Vandaag bestel zaterdag in huis! Loopfiets voor kinderen v. Stoere witte luchtbanden, groen frame, bruin zadel en bruine veiligheidshandvaten. Analoge retro keukenweegschaal in de kleur licht groen. Een sterke weegschaal waarvan de basis is gemaakt van staal met een leuk kleurtje. De afneembare kom is gemaakt van roestvrij staal en is vaatwasbestendig.


De analoge wijzerplaat is lekker ruim en gaat tot kilo. Contrasten in kleur en dessins geven dat typische retro gevoel. Eén muur gedecoreerd met fineerhout en de andere met een gedessineerd behang en vintage meubelen gemixt met ‘jong’ design.


Deze woonstijl is hip maar comfortabel, met een lekkere plof bank. Vintage Vloerkleed Groen - Sunglow - Brinker De Opal collectie is geïnspireerd op oude Perzische tapijten. De groene kleur en de prachtige print geeft iedere ruimte meer sfeer!


Het groene vintage vloerkleed is gemaakt van viscose, hierdoor heeft het kleed een mooie glans en zorgt het voor een luxe uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts