maandag 31 december 2018

Sigma allure s2u gloss

Vind sigma s2u gloss het nu op Kensaq. Bekijk dan snel ons assortiment! Dit is een innovatief bindmiddel dat het hoofdbindmiddel beschermt tegen afbraak door UV-straling. Dual Guard System verbetert zo de duurzaamheid van de kleur en glans. Geen lak die zo lang zijn glans en kleur behoud als deze.


Sigma allure s2u gloss

Daarnaast kent de hoogglans verf anderzijds een superieur glansbehoud en zeer hoge duurzaamheid. Deze lakverf is geschikt voor het aflakken van houten delen zoals deuren, kozijnen en ander houtwerk. Het voordeel van deze lak is dat hij het hele jaar te gebruiken is. Zowel in het voorjaar, in de zomer en in het najaar.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Door de toevoeging van een uniek bindmiddel, het zogenaamde ‘Dual Guard’ systeem, hebben UV stralen nauwelijks impact op de verf. Door de speciale samenstelling is de sigma s2u gloss tevens zeer krasvast en slijtvast en heeft het een uitstekende weerbestendigheid en duurzaamheid.


Het behandelde object krijgt met de sigma s2u gloss een harde kras- en. Door zijn hoge weervastheid is deze lakverf ook geschikt voor kustgebieden. LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden. Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Doordat hij lekker snel droogd kunt u lekker doorwerken. Hij is met een kwast of roller ook soepel te verwerken. U kunt dit product bij temperaturen van 0°C tot 30°C verwerken.


Na het aanbrengen ontstaat direct een duurzame, bolle glans. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Het is ideaal voor het 4-seizoenenonderhou dekt goed en heeft ook een uitstekende kantendekking. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Sigma is de beste aflak die Sigma heeft.


GEBRUIKSDOEL Voor- en aflakken van houtwerk, geveltimmerwerk en andere ondergronden die voorzien zijn van een (grond)verflaag of plamuurlaag. Deze extreem sterke en duurzame verf gebruik je voor hout waarvan de laklaag tot wel jaar mooi moet blijven. Wel dien je eerst alles goed te ontvetten met bijv. Vandaag besteld bij Verfpoint.


Tijdens werkdagen antwoorden wij vrijwel direct. De sigma s2u allure satin heeft een zeer mooie en zijdeglans. De sikkens XD high gloss is bij deze temperatuur niet te gebruiken. Zoek naar sigma s2u gloss op de nieuwe KensaQ.


Kies nú uw variant en Bestel snel! Extreem duurzame oplosmiddelhoudende hoogglans lakverf geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. Hoge aanvangsglans en uitstekend glansbehoud. Grondig reinigen en zorgvuldig schuren.


Sigma allure s2u gloss

Kaal gemaakt hout - Eventueel verweerd hout tot op het gezonde hout verwijderen door middel van mechanisch schuren. Daarna de betreffende delen impregneren met Sigmalife VS-X Satin. De verf kan namelijk worden verwerkt bij temperaturen tussen de 0°C tot 30°C. U kunt dus zelfs in de winter beginnen met uw buitenschilder werkzaamheden.


De verf is uitstekend weervast, maar ook erg duurzaam. Staal en non-ferro metalen kunnen zonder moeite worden afgewerkt met een uitstekend dekkende laklaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts