woensdag 16 oktober 2019

Spiegel met eigen tekst

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bestel Spiegel online of kom langs in de showroom in Tiel. Bestel hier een voordelige Spiegel bij Megadump. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Koop nu en bespaar geld vandaag.

Profiteer van deze aanbieding! Met uw eigen naam, een persoonlijk gedicht, een ludieke spreuk, uw eigen bedrijfslogo of een bijzondere datum wordt uw spiegel extra persoonlijk en origineel. In ons assortiment vindt u verschillende mogelijkheden om een unieke spiegel te bestellen, volledig naar uw eigen wensen.


Wij graveren spiegels , met of zonder facet. De tekst helemaal over de gehele spiegel , of subtiel in de hoek, maak de spiegel persoonlijk. Vertel ons je eigen idee, of heb je geen idee?


Onze creatieve afdeling maakt van voor elke spiegel een voorstel of meerdere voorstellen met proeven waar natuurlijk nog op geschoten kan worden.

De Candle Bag Small eigen naam tekst foto design zijn helemaal HOT. Bij ons kunt u deze bedrukken met van onze ontwerpen welke u kunt aanpassen of met uw eigen ontwerp. Zet eens een grote en kleine candle bag bij elkaar en er ontstaat een mooi tafereeltje. Verras iemand met een eigen tekst of gedicht gedrukt op de Candle Bag. Al onze spiegels kunt u laten graveren met een persoonlijke tekst , dit kan een gedicht zijn, maar bijvoorbeeld ook de tekst (en afbeelding) van een geboortekaartje.


Voor een huwelijk kunt u deze laten graveren met de namen van het bruidspaar de trouwdatum, en misschien het gedichtje uit hun trouwkaart. Waarom geen spiegel met je eigen tekst cadeau doen? Bedenk een persoonlijke tekst om die fashionista helemaal te laten stralen. Of maak een mooie tekst voor mama, laat haar weten dat ze de mooiste van de hele wereld is! De spiegel is ook een prachtig alternatief voor een geboortetegel, die je natuurlijk ook kunt terugvinden in onze webshop.


Laat een spiegel graveren met een eigen persoonlijke tekst. Bestellen is heel eenvoudig: kies onderstaand een model spiegel , kies daarna het formaat en het gewenste lettertype. In de vervolgstappen voegt u eenvoudig de tekst toe. Een spiegel graveren wij in hoge kwaliteit met een computergestuurde laser graveermachine.


Bepaal uw eigen lettertype en opmaak en bestel de gegraveerde spiegel online.

Maak de spiegel daarom nog mooier met jouw eigen ontwerp. De spiegel wordt geleverd met een handig ophanghaakje, zodat je hem meteen op kunt hangen. Met zo’n unieke spiegel kan je uren naar jezelf kijken! Het maken van uw eigen spiegels met tekst. Als u ervoor kiest om een spiegel te maken, dan moet u een aantal keuzes maken.


Dit kunt u op verschillende manieren doen, maar een logische eerste stap is het bepalen van de tekst. Naast teksten kunt u ook kiezen voor een logo of een ontwerp. LaserSpiegel, het mooiste cadeau om te geven. Laser graveren in spiegel met foto, logo en tekst.


Binnen werkdagen gereed. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Groot aanbod kasten online. Op deze manier lijkt het net of de foto, logo, afbeelding of tekst in zwart-wit in de spiegel is gegraveerd.


Personaliseren van de spiegel. Een spiegel met een eigen unieke opdruk kun je op een eenvoudige manier zelf ontwerpen in onze online editor. Klik op de groene PERSONALISEREN knop en je komt in de product ontwerp editor.


Prachtig make-up spiegeltje in een vierkante vorm. Dit make-up spiegeltje kan worden gegraveerd met een naam, boodschap of eigen bedachte tekst. Een heel persoonlijk cadeau om te geven aan je moeder, zuster, oma of een dierbare vriendin.


Voor 15:uur bestel dezelfde dag verzonden. Gedenkteken spiegel met tekst en paardenbloemen. Voor veel mensen is het hebben van een gedenkteken een mogelijkheid om het rouwproces te plaatsen. De bedrukte spiegel met tekst is al jaren een heel populair kado bij ons in de winkel.


Grappig om te geven, leuk om te krijgen, en hij is nog funktioneel ook. Maak met jouw eigen foto en tekst een prachtige spiegel ! Verras nu ook jouw vrienden en familie met dit originele cadeau! Kies allereerst het formaat van de spiegel en begin vervolgens met ontwerpen. Volg de stappen in onze foto-editor en maak razendsnel je. De dpiegels worden aan de buitenkant bedrukt.


Als de spiegel opgevouwen in de tas zit, dan is het logo goed zichtbaar voor de gebruiker van de spiegel. Gevestigd in Aalten (Gelderlan Achterhoek).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts