woensdag 23 oktober 2019

Stickers voor buitengebruik

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Op zoek naar stickers voor buitengebruik ? Onze buiten stickers zijn van duurzaam vinyl en zijn hierdoor volledig watervast. Doordat wij uw buiten sticker met solvent inkten drukken, zijn deze volledig UV bestand en verkleuren niet wanneer deze langdurig in de zon staan. Alle stickers zijn weersbestendig en u kunt aangeven welke soort stickers en welk formaat u wilt.


Stickers voor buitengebruik

Ontdek zelf hoe makkelijk het is om uw. De fietsframe stickers worden geplakt op het frame van de fiets. Omdat deze stickers langdurig buiten gebruikt zullen worden hebben we gekozen de stickers te maken in zeefdruk. Zeefdruk stickers zijn de beste stickers voor langdurig buitengebruik.


Vervaardigt in eigen Nederlandse drukkerij. Vraag online vrijblijvend een offerte aan. Heel belangrijk is de materiaal keuze voor het gebruik van de stickers. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik Je kunt aluminium stickers (nog) niet rechtstreeks via onze website bestellen, maar we maken graag een vrijblijvende, op maat gemaakte, offerte op. Of gebruik ze voor bijvoorbeeld uw winkel.


Stickers voor buitengebruik

Stickers drukken voor buitengebruik. Met outdoor stickers trekt u de aandacht van iedereen die voorbijloopt. Hoe groot en in welke vorm u ze ook wilt: wij kunnen het allemaal. Naast stickers voor buitengebruik is er ook een variant verkrijgbaar voor binnengebruik. Kijk bij onze indoor stickers voor meer informatie.


Keuringsstickers voor binnen en buiten. Het vinyl maakt de keuringsstickers UV- en weerbestendig waardoor ze ook buiten lang goed blijven. Wij drukken stickers die u kunt gebruiken voor binnengebruik én voor buitengebruik.


Stickers voor buitengebruik

Alle stickers die wij maken zijn namelijk kleurecht, waterproof en krimpvrij (tenzij anders vermeldt). Daarom kunt u met vertrouwen onze stickers kopen en plakken. Deze zullen geweldig goed blijven, ook na jaren gebruik. Bent u op zoek naar een sticker die tegen een stootje kan?


Niet in een weekje zijn kleuren verliest? De randjes niet na een dag gaan krullen? Dan bent u opzoek naar onze kleur en krasvaste stickers voor buitengebruik. De ultieme buitenkwaliteit stickers. De stickers zijn gemaakt in onze zeefdruk machine.


Stickers voor buitengebruik

Met behulp van de aangebrachte applicatietape zijn de sticker letters in één keer op te plakken. De positie van de sticker letters is van te voren al voor je bepaald. Zie Plakinstructies voor meer uitleg over het plakken van je plaktekst.


De meeste blanco stickers worden op de rol geleverd. We hebben hier een keuze uit standaard kleuren. Onze Whiteboard stickers zijn vervaardigd uit een speciaal vinyl, waardoor het mogelijk is om met een stift op de sticker te tekenen. Ideaal voor vergaderruimtes en klaslokalen bijvoorbeeld. Het oppervlak van de sticker is glad en glanzen net als een whiteboar maar heeft een klevende achterkant om aan de muur te kleven.


Vloerstickers voor buitengebruik in elke maat of vorm. Laat je adviseren over creatie, productie en realisatie. Vinyl stickers zijn de meest voorkomende stickers. Een vinyl sticker wordt vaak gebruikt voor promotionele doeleinden zoals buitenreclame en voor algemene toepassingen. Omdat vinyl stickers een levensduur van minimaal 3-jaar hebben bij buitengebruik , zijn ze geschikt voor bijna alle toepassingen.


Wij kunnen u stickers aanbieden voor langdurig buitengebruik of stickers voor binnengebruik. Wij leveren stickers met verschillende verlijmingen en verschillende materialen. Het kiezen van de juiste sticker en materialen blijft natuurlijk best lastig, zeker als dit geen dagelijkse materie voor.


Door het aanbrengen van het laminaat wordt de print opgesloten tussen lagen vinyl. Deze laag zorgt ervoor dat de stickers uitstekend bestand zijn tegen krassen, zonlicht, vocht en slijtage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts