dinsdag 22 oktober 2019

Fotobehang sloophout

Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Maak van je huis een thuis. Grote keuze uit prachtige behangen voor de laagste prijs.


Wij produceren foto behang op vlies behang. Geef je muur een stoere uitstraling met fotobehang van sloophout !

Door de digitale drukmethodes van het fotobehang is het sloophout bijna niet meer van echt te onderscheiden. Behangexpert heeft de mooiste sloophoutwanden voor je geselekteerd. Dit papieren fotobehang is een standaard maat en bestaat uit delen. Het fotobehang kan zelf bijgesneden worden als de muur kleiner is. Aanvullende informatie: Bij dit behang van Komar wordt gratis lijm geleverd.


Mocht je (extra) behanglijm willen kopen, adviseren wij Perfax methyl blauw speciaal voor papieren fotobehangen. Sloophout is de laatste tijd enorm populair in de wereld van het interieurdesign. Met deze print haal je met gemak sloophout in huis.

Door de lichtblauwe verflaag die afbrokkelt heeft deze print een vintage en authentieke uitstraling. Ideaal voor een licht, maar stoer interieur. Met fotobehang kunt u heel simpel de sfeer van een kamer veranderen. Bekijk het gehele fotobehang assortiment of filter uw keuze op fotobreedte, prijs, merk of thema. Hebt u een mooi exemplaar.


Sloophout behang brengt echt karakter in je interieur en kan op verschillende manieren gecombineerd worden. Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Een ander populair model is het fotobehang Whitewashed wood. Je tovert je muur om met een patroon van houten latten in verschillende tinten en maten met dit fotobehang.


Geniet zo dagelijks van de sloophout trend. Als je op zoek bent naar een hout behang in warme tinten, is het fotobehang Wooden wall een aanrader. Op een makkelijke manier tover je jouw kamer om in een stoere ruige ruimte en geef je jouw muur een look van verweerd hout.


Zelf planken kopen en op maat zagen kan een tijdrovende en prijzige klus zijn. Bovendien kan je met behang heel netjes werken, zonder afval en zaagsel. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Kies uit 1producten vanaf € 295. De fotowanden zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Geef je interieur een industriële look met een betonlook behang, een sloophout behang of een hout behang. Bekijk de uitgebreide collectie op onze website of gebruik. Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik.


Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang) kunt u het gemakkelijk aanbrengen. Altijd de laagste prijs bij Behangkoopjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts