dinsdag 15 oktober 2019

Lamellen raamdecoratie

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Bestel Lamellen online bij Leen Bakker. Mooi wonen en altijd verrassende acties. Met lamellen haal je een functionele sfeermaker in huis. Door de lamellen te draaien creëer je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy.


Ook wanneer je van het volledige daglicht wilt genieten kun je alle lamellen naar de zijkant van het raam verplaatsen. In verhouding tot andere soorten raamdecoratie zijn lamellen voordelig. Stoffen lamellen brengen sfeer in je interieur en zijn perfect voor hoge raampartijen in bijvoorbeeld je huis of kantoor. Kant en klare stoffen lamellen hebben een strakke uitstraling.


Lamellen raamdecoratie

Onze stoffen lamellen zijn leverbaar in diverse neutrale kleuren. Naast de bijdrage aan sfeer zijn lamellen erg praktisch en eenvoudig in gebruik. Kunststof lamellen bieden privacy en zijn geschikt voor vochtige ruimtes. De verticale kunststoffen lamellen zorgen voor een strakke uitstraling en passen perfect bij grote raampartijen. Ze zijn naast thuis ook geschikt voor op kantoor.


De kant en klare kunststof lamellen zijn leverbaar in een aantal neutrale kleuren. Verticale lamellen zijn ideaal voor het regelen van de lichtinval en de privacy. De lamellen zitten aan een rail waardoor je deze eenvoudig opzij kunt schuiven. Daarnaast kun je de lamellen in iedere gewenste stand zetten. Zo creëer je eenvoudig de lichtinval en privacy waar jij op dat moment behoefte aan hebt.


Op zoek naar verticale lamellen ? Wij hebben een zeer goed aanbod lamellen voor alle type ramen. Antraciet, wit of een andere mooie kleur? Diverse breedte en hoogte maten.


Kies jouw perfecte lamellen op maat. Ga voor onze lamellen op maat! Alle raamdecoratie van Veneta. Een groot voordeel daarvan is dat jij een grote hand hebt in het samenstellen van jouw perfecte lamellen op maat.


Lamellen raamdecoratie

Raamdecoratie kopen bij KARWEI. Onze raamdecoraties is verkrijgbaar in egale en zachte kleuren, maar ook in trendy en kleurrijke dessins. Kunststof raamdecoratie is namelijk goed bestand tegen de vochtigheid na het douchen of baden, en voorkomt lichtinval en biedt veel privacy. Houten raamdecoratie in de woonkamer, zoals houten jaloezieën of lamellen , draai je zelf in de gewenste stan van helemaal dicht tot helemaal open en alle standen daartussen.


Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen? Dan kies je gewoon voor lamellen op maat.


Lamellen met een breedte van mm zijn uitermate geschikt voor kleine en draai- kiepramen. Houten jaloezieën op maat met 50mm brede lamellen kunnen vrijwel voor ieder raam geplaatst worden. Specialistisch advies nodig? Vind raam decoratie het nu op Kensaq.


Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit. Voordelige raamdecoratie bij Praxis Lamellen worden ook wel verticale jaloezieën genoemd en ze lijken veel op de horizontale jaloezieën. Je kunt hier allerlei kanten mee op.


Lamellen raamdecoratie

Het verschil is dat lamellen in de lengte geopend worden en de jaloezieën op horizontale wijze. Lamellen zijn het ideale raamdecoratie product voor grote raampartijen. Lamellen filteren het daglicht prachtig en gesloten biedt het voldoende privacy. Lopende en nieuwe orders worden. Zo ontstaat er een mooi harmonieus en verrassend 3D effect.


Spelen met licht wordt nu nog leuker! JASNO swings zijn dus niet zomaar verticale lamellen. Ook dan zijn lamellen van PVC zeer geschikt.


Lamellen raamdecoratie

Ze zien er, mede door de nauwkeurige fabricage, modern en strak uit. PVC lamellen zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes 89mm en 127mm. Geen zin of tijd om uw raamdecoratie zelf in te meten of te monteren? Nieuwe gordijnen, jaloezieën of lamellen kun je door de montageservice van KARWEI al laten inmeten voor €6- en laten monteren vanaf €3- per stuk.


Bij Kwantum bestel je altijd goedkope raamdecoratie op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts