woensdag 23 oktober 2019

Gehlen rolluiken

Wij zijn een organisatie die zorg draagt voor levering, montage, service en onderhoud van diverse producten. Wij zijn actief in zowel de particuliere als projectmatige sector. Momenteel bestaan wij uit een vijftal divisies. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen.


Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd. Via de IO-technologie is het mogelijk om de rolluiken op afstand te bedienen. Onderstaand contactformulier kunt u gebruiken voor al uw vragen. We zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Gehlen heeft ruim jaar ervaring en is aangesloten bij de organisatie Romazo. Alle leden die zijn aangesloten bij deze organisatie staan garant voor kwaliteit. Interesse of meer informatie? Onderhoud van zonwering, rolluiken en poorten.


Gehlen rolluiken

Een defect artikel komt natuurlijk altijd slecht uit maar in sommige gevallen kan er een gevaarlijke situatie ontstaan indien het probleem niet meteen wordt verholpen. In deze situaties garanderen wij u dat we binnen uur ter plaatse zijn. Veiligheid staat altijd voorop!


U kunt zo rustig bekijken welke zonwering het beste bij u past. Hoe snel kan ik een zonnescherm bij Online zonwering aanvragen? U kunt hier vrijblijvend de offerte aanvragen en dan bellen wij u terug. Bekijkt u liever de producten in onze showroom? Wil jij werken bij Gehlen ? Dit rolluik valt op door de kleine, compacte bak en fraaie afwerking.


Gehlen rolluiken

Rolluik compact XS, mooi nieuw type rolluik ! Dit nieuwe type rolluik is hierdoor zeer populair. Kan tot grote afmetingen en in alle kleuren. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dit resulteert in solide en betrouwbaar werk en komt direct tot uiting in een lange levensduur, professionele afwerking en grote klanttevredenheid. Garagedeuren Gehlen Gehlen garagedeuren zijn technisch het summum op garagegebied.


Voordat je de brochure downloadt, willen we graag wat van jou weten. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Gehlen BV in Sittard vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Gehlen Zonwering BV - Al jaar de specialist in het leveren en monteren van rolluiken , overkappingen, garagedeuren, screens, binnenzonwering en nog veel meer. De rolluiken zijn handbediend en elektrisch te bedienen.


Er zijn zowel rechte, afgeschuinde als ronde kappen. Het is daarom voor ons mogelijk om rolluiken tegen een zeer scherpe prijs aan te bieden. Ik ben getrouwd en trotse vader van twee kinderen. U kunt bij mij terecht voor reparaties, aanschaf en montage van rolluiken , zonwering en screens. Door het uitgebreide assortiment is er voor elke situatie een passende oplossing.


Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een knikarmscherm, uitvalscherm, screen, markies of een terras overkapping. Er is keuze uit een handbediening of elektrische bediening. Ook hebben wij een ruim assortiment rolluiken , garagepoorten, kozijnen, horren en deuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts