dinsdag 29 oktober 2019

Fotowand

Fotowand

Breed assortiment aan trendy posters en prints van premium kwaliteit. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Persoonlijk fotobehang valt op.


Fotowand

In ons dagelijks werk komen we dan ook tal van varianten in fotowanden tegen. Zoals een rustgevende wand op een slaapkamer. Een vrolijke familiefoto in de keuken. Een stijlvolle fotowand als aanvulling op het interieur in de woonkamer.


De specialist in fotobehang. Grote keuze, scherpe prijzen en snelle bezorging. Of ontwerp je eigen foto op kwaliteit vliesbehang. Ontwerp jouw eigen fotowand. Met jouw eigen ontworpen fotowand op elk gewenst formaat ben je altijd up-to-date, met de laatste interieurtrends.


Uiteraard laat je deze maken door de Fotowandenspecialist. Verras bijvoorbeeld jouw klant door zijn eigen wand met een logo, tekst, design of afbeelding te laten ontwerpen. Lees hier ideeën om een fotowand te maken. Breng vrolijkheid en kleur in huis of geniet juist van een stijlvolle zwart-witte print. Met fotobehang heb jij het voor het zeggen.


Door van je muur een fotowand te maken tover je je hele kamer om. Een wandfoto is niet alleen leuk voor in de woonkamer, maar ook in een slaapkamer, gang of studeerkamer kun je een muur met een grote foto bekleden. Fotowand romantische bosvijver in de herfst Deze fotowand kunt u bestellen voor iedere ondergrond en in iedere maat Decore fotobehang Decore fotodoek Decore. Een gebruikelijke plek om een fotowand te maken is boven de bank.


Fotowand

Het is ook een interessante plek omdat je er vaak naar kunt kijken als je naar de bank toeloopt. Grotere fotowanden zijn perfect voor grote woonkamers en grote muren op kantoor of thuis. Totale afmeting collage: 181x127cm met 7cm tussenruimte. Plaats je favoriete motieven in een fotowand en varieer met grote en kleine afmetingen.


Photowall biedt fotobehang, behang, schilderijen en canvasschilderijen. Kies uit honderden motieven en designers of druk je eigen motief. Een behang met foto: een leuk idee! Fotomuur maakt behang van foto’s.


Bekijk hier onze lage prijzen. Hieronder zie je een mooie zwart witte IXXI fotowand in een moderne keuken. Behang kan ook een goed idee zijn.


Er zijn tegenwoordig heel veel bedrijven die het mogelijk maken om je eigen behang te maken, met gebruik van je eigen foto’s. Je kunt dus zelf bepalen hoe groot je fotowand wordt en wat voor foto’s je daar voor gebruikt. Wil je dus graag een fotowand op maat bestellen, maar heb je niet de mogelijkheden om een goed printbestand met ontwerp aan te leveren?


Fotowand

Dat is bij ons geen enkel probleem. Maak in dat geval eenvoudig gebruik van de diensten van onze gratis opmaakdienst. Fotobehang materiaal Airtex. Airtex is een goede vervanger van traditioneel behang.


Magnetische fotowand zelf maken. Dan heb ik de perfecte tips voor je samengesteld om zelf, thuis aan de slag te gaan met je fotowand. Eén van de specialismen van metroXL zijn professionele groot formaat fotowanden. We verwerken de fotowand op naadloos behang, op print op doek, als raamfolie en – uniek!


Door het indrukwekkend grote formaat geeft de fotowand ieder interieur meteen de gewenste sfeer mee. Selecteer je favoriete foto’s en ontwerp je persoonlijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts