woensdag 30 oktober 2019

Macbook air kleuren

Macbook air kleuren

Specialistisch advies nodig? Shop laptops van bekende merken voordelig online op beslist. Dus als je via Touch ID je Mac ontgrendelt of een beveiligd bestand opent, zijn je eigen gegevens altijd goed afgeschermd.


Ga je voor zilver, spacegrijs of goud? Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk de beste laptop aanbiedingen online en profiteer direct van de laagste prijs!


Upgraden kost ook veel en zelf onderdelen vervangen is er niet bij. Door het transparante design komt het. Ik kan kiezen uit kleuren : Space Gray en Zilver. Het ziet er naar uit dat de Macbook Air volgend jaar een grote upgrade gaat krijgen. Volgens de website Cult of Mac komt Apple met een 12-inch Macbook Air met een retina-scherm.


Macbook air kleuren

Nóg dunner en lichter dan zijn voorganger en met een razendsnelle processor van de 8e generatie! Deze laptophoes is twee-delig. MacBook tegen krassen en stoten. Alles over de nieuwe Macbook.


De nieuwe laptop is vanaf volgende maand verkrijgbaar. Apple heeft zijn dunste notebook ooit gemaakt. Hij weegt slechts 9gram. De kleur is alleen meer mat dan ik had verwacht maar hij beschermt goed. De onderkant is voorzien van ventilatieroosters voor warmte afvoer.


Verder past de case als gegoten behalve aan de onderkant. De Hard Case voor de Macbook Air inch is superdun, waardoor het design van de Macbook Air behouden blijft én toch beschermd is. De case bestaat uit losse delen die gemakkelijk vast en los te klikken zijn. Kies je favoriete kleur en bescherm je Macbook ! En voor elke Mac Book geldt: met de degelijkheid en schermkwaliteit zit het wel goed! Zoek je een betrouwbare laptop waar je de hele dag op kunt werken?


Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! IPS paneel neem je miljoenen kleuren vanuit elke hoek perfect waar. Je kunt kiezen uit de kleuren zilver, gou roségoud en spacegrijs, al is de voorraad bij winkeliers beperkt omdat deze niet meer gemaakt wordt.


Macbook air kleuren

We vinden dat een mooie kleur en esthetiek doet er toe. Je hoeft het niet vreemd te vinden dat kleur een rol speelt. What about those thinking of upgrading from the old Air to the new one? Kijk dicht op het scherm en je kunt de pixels tellen. De Macbook komt voor het eerst beschikbaar in drie kleuren : zilver, spacegrijs en goud.


Ook updates voor huidige Macbook Air. Het taps toelopende profiel is typisch voor de Air en maakt de laptop bij dagelijks gebruik een stuk prettiger. Er is minder ruimte tussen de pols en de ondergron want de rand is minder hoog. Het is echt merkbaar als je de hele dag op het toetsenbord typt.


Macbook air kleuren

Bescherm jouw device optimaal met een hoes en voorkom zo krassen en beschadigingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts