vrijdag 18 oktober 2019

Wit serviesgoed

Bestel hier de mooiste Witte serviezen. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Alle merken wit serviesgoed. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Servies is een verzamelnaam voor alle eet-of tafelgerei.


Deze artikelen zijn vaak gemaakt van porselein, aardewerk of een ander materiaal. Bij Blokker wordt alle serviesgoed verdeeld in verschillende categorieën. Zo is er een breed assortiment aan borden, kopjes, bekers en mokken, schalen en kommen. Van porselein, steengoe gehard glas tot aardewerk.


Wit serviesgoed

Onze serviessets zijn er in diverse kleuren en materialen. Wit serviesgoed aangeboden. Grote mokken voor 0 per stuk euro dinerborden voor per stuk euro diepe borden voor per stuk euro.


Uw serviezen online bestellen kan ook! Een uitgebreide collectie serviesgoed. Van een hectisch ontbijt met het hele gezin op een doordeweekse ochtend tot aan een rustig diner met je beste vrienden in het weekend: met ons uitgebreide assortiment servies heb je voor elke gelegenheid het perfecte serviesgoed.


Wit serviesgoed

Je kan alles combineren, zodat je tafel altijd jouw persoonlijke touch meekrijgt. Een goed basisservies is een all-time favourite in elke kast. Wij laten je zien dat een wit servies bij elke gelegenheid van past komt! Ga jij voor een natuurlijke, stoere of chique stijl? Ben jij op zoek naar een complete serviesset?


Bij Xenos vind je veel verschillende serviessets. Ga je voor een kleurrijke serviesset of kies je liever voor basic wit ? Ook kan je kiezen tussen ronde en vierkante borden. Dat is weer eens wat anders! Een ontbijtbord uit de servies serie Amsterdam, in de kleur wit. Servies Amsterdam is een basic, strak ogend servies, gemaakt van aardewerk.


Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel. Als kers op de taart is het scherp geprijsd. Door voor een serviesset te kiezen in plaats van overal de borden, bekers en schalen vandaan te scharrelen, oogt de eettafel rustig en overzichtelijk.


Dit betekent overigens niet dat dit saai en burgerlijk is! Een mooi servies is trendy en hoeft helemaal niet wit -met-bloemetjes te zijn als dat totaal niet jouw ding is. Bekijk meer ideeën over Serviesgoed , Servies en Brocante. ServiesTotaal is een professionele leverancier van glaswerk, serviesgoed en overige artikelen voor de gedekte tafel.


Wit serviesgoed

Kan dit als specialist ook decoreren met bedrijfslogo’s, teksten of afbeeldingen. Snel en vakkundig geleverd tegen zeer scherpe prijzen. Porselein van AB-kwaliteit, BPA-vrij, licht en robuust.


Elegante witte afwerking die goed past in elke keuken. Ook geschikt voor de magnetron, bakoven en vriezer. De borden zijn bestand tegen temperaturen van maximaal 300. Ook voor de stijl kunt u uw hart ophalen met de mooie serviessets van Cookinglife.


Zo bieden we u neutrale sets in wit en grijs, maar ook sets in stijlvolle kleuren zoals blauw, geel, rood en groen. Van trendy tot klassiek, van keramiek en aardewerk tot kunststof en RVS. En van Wedgwood tot Blond Amsterdam. Mix en match je serviesgoed en ga voor een vrolijke, bonte tafel.


Goed én goedkoop: Kwantums servies en bestek. Ook alles voor jouw keuken vind je bij Kwantum. Van koffiekopjes tot schaaltjes en van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts