donderdag 31 oktober 2019

Huis bordje

Huis bordje

Kwaliteit voor de beste prijs! Bekijk ons unieke assortiment borden. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Er werden dezelfde dag nog voorbeelden opgestuurd. Het nieuwe naambord werd voor de prijs van €1- (naam toevoegen) aangeboden ipv de nieuwprijs van €450. Na akkoord te hebben gegeven werd het naambord dezelfde dag nog gemaakt en had ik hem de volgende dag al in huis.


Erg goede en snelle service! Ook voor bedrijfsborden bent u bij ons aan het juiste adres. Via onze webshop bieden wij de mogelijkheid om uw eigen naambord te maken en te bestellen. Zulke bordjes zie je vaak op huizen die op de hoek van twee verschillende straten gelegen zijn.


Als de voordeur om de hoek is, kun je een bordje met ‘ingang om de hoek’ maken. Bestel hier exclusieve naamborden, huisnummers en uithangborden met van uw eigen naam en huisnummer. Onze naambordjes en huisnummer- bordjes zijn leverbaar in vele materialen en kleuren. Geef de voordeur van uw huis meer uitstraling en bestel een nieuw naambordje!


Afhankelijk van uw smaak en wensen kunt u de naambordjes samenstellen geheel naar wens. Veel plezier met het online kiezen van een perfect huisnummer bordje ! De levering van uw bordje. Heeft u een mooi bordje samengesteld? Wij maken uiteenlopende bedrijfsnaamborden voor bedrijven, winkels, kantoren en kantoor aan huis.


Huis bordje

Onze bedrijfsnaamborden worden gemaakt van de beste materialen zoals Trespa, Plexiglas, RVS en Aluminium. Vaak worden naamborden voor bedrijven voorzien van een logo. Een kledingstempel is altijd handig om in huis te hebben. Met een kledingstempel, ook wel textielstempel genoem merk je de (sport)kleding van je kind of de kleding van je vader of moeder die in een instelling woont. Zo raak je nooit meer wat kwijt.


Zoek je een bedrijfsnaambord van RVS, steen, hout of ander materiaal? Uiteraard kun je ook een zelfontworpen bord ophangen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Bordjes pictogrammen huis bewaking wit. Wilt u een artikel op maat? Wij kunnen speciaal voor u een artikel op maat leveren met een ruime keuze uit materialen. NL: voor een uniek naambord of huisnummer bord met uw eigen huisdier of een van de vele andere figuren uit onze grote collectie hand-painted sculpturen.


Huisnummer bordje voordeur diverse soorten en maten. Levering van huisnummerbordjes vraagt om kwaliteit. De vraag is enorm uitgebreid en uw eigen naambord of huisnummerbord is een zeer persoonlijke keuze.


Huis bordje

Er is keuze uit meer dan 9borden van heel veel verschillende materialen. Op zoek naar een goedkoop bordje of juist een uniek exemplaar? Naambordjes voor bij uw voordeur.


En als we het toch niet hebben? Ontwerp nu je eigen tekst op hout! Ga voor een persoonlijk cadeau. Binnen werkdagen heb je jouw tekst op hout in huis. Vind de beste selectie huis te koop bord fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit huis te koop bord voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Ga je op kamers wonen of heb je net een nieuw huis gekocht? Een nieuw huis is een mooie aanleiding om bijvoorbeeld nieuwe borden en bekers te kopen. Of vervang bijvoorbeeld elke mok en schaal na een verbouwing. Door nieuw servies te kopen ziet alles er weer netjes uit. Te koop nog stuks led reclame borden.


Het huisje rechts knippert opvalend goed. Kies uit RVS, leisteen, kunststof, hout en nog veel meer naamborden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts