donderdag 17 oktober 2019

Interieurontwerp

Een persoonlijk interieur ontwerpen en realiseren vraagt om meer dan creativiteit. Het vermogen om de behoeften van de opdrachtgever te vertalen in het ontwerp is. Met een interieurontwerp kijken wij dus eerst naar uw leefgewoonte en gezinssamenstelling en wensen, en gaan dan aan de slag met de indeling van de woonruimte. Hiervoor maken wij 3D visualisaties.


Wij noemen deze interieurontwerpen ook wel interieurvormgeving.

Een goed interieurontwerp is dus de basis van een mooie, fijne en praktische. Pas wanneer wij zeker weten een goed beeld te hebben, gaan we aan de slag. Interieuradvies en interieurontwerp zijn persoonlijk.


Tijdens het creëren van het interieurontwerp zullen wij meermaals contact met je zoeken om te overleggen. Met deze werkwijze en duidelijke communicatie garanderen wij een positief resultaat. Ik moest een heel huis inrichten en had geen flauw idee wat ik wilde.


Gelukkig kwam Danielle redding bieden.

Ze ging op een gestructureerde manier te werk, wist snel mijn stijl te ontdekken en kwam met een interieurontwerp waar ik meteen enthousiast van werd. Ze heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Een ontwerp met de juiste combinatie van licht, lucht, ruimte, materiaal en budget. Het resultaat: een luxe walk-in douche met hoteluitstraling!


PEET biedt u een interieurontwerp met creatieve en praktische oplossingen voor alle ruimtes van uw woning. Persoonlijk en geheel op maat. Want voor elk ontwerp geldt dat ú zich er goed in moet voelen. Voor ieder budget een ontwerp!


Een goede werkomgeving bevordert de creativiteit en productiviteit. Door het steeds groter wordende aanbod in sfeer en stijlen wordt het vaak ook lastiger kiezen. Smaak is uniek en dat brengen wij graag terug in jouw interieur. StudioLKE helpt je hier graag bij. Joolsdesign maakt een interieurontwerp en realiseert de verbouwing.


Wij werken volgens de O’s: Ontdekken, Ontwerpen, Ontzorgen. Daarom is een interieurontwerp veel meer dan een combinatie van meubels, kleuren, materialen, vormen en indelingen.

En juist daarom is mijn werk zo leuk. Tijdens de eerste fase, het interieurontwerp , staan de wensen, mogelijkheden en verwachtingen van de klant centraal. Stan: “Door oprecht en geïnteresseerd te luisteren kan ik me helemaal inleven in de wensen van de klant.


Ons eerste gesprek is een brainstorm. Heeft u plannen voor een nieuw interieur of complete verbouwing? Daar kunt u vast en zeker onze hulp bij gebruiken ! Onze interieurontwerpers en -architecten begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes, met aandacht voor uw persoonlijke wensen.


Buro Binnenkans vertaalt je woonwensen in een persoonlijk interieuradvies door professioneel interieurstylist. Een interieur is een als een jas, die lekker moet zitten. Ben je op zoek naar interieuradvies, styling of ontwerp voor woning, kantoor of winkel? Daarom denkt C’avante mee over de indeling, zichtlijnen en looproutes. Daarna begint de fase van materiaal- en kleurkeuze.


Een mooi, creatief en verrassend resultaat, volledig in balans gebracht op een deskundige manier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts