woensdag 16 oktober 2019

Scandinavische meubelwinkel

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak. Meubelwinkels online bestellen. Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Ruim aanbod - persoonlijke service en advies - Belgisch familiebedrijf - gratis levering. Spring binnen of vraag het ons: telefonisch, chat of mail. De meubels zijn functioneel en geven rust in het interieur. Scandinavisch design kenmerkt zich door eenvoud en hoge kwaliteit.


NORTH SEA DESIGN is een hippe design woonwinkel vol met stijlvolle meubelen, lampen en woonaccessoires. In onze winkel vind je een unieke mix van nieuw interieur design en originele vintage design items. Na bijna 1JAAR sluiten de deuren van het familiebedrijf ALBERT LENTINK SCANDINAVISCH WOONDESIGN in Dieren.


Drie generaties van het familiebedrijf hebben in de zaak gewerkt en opgebouwd tot wat het nu is: een begrip in Dieren en wijde omgeving en met een klantenkring door het hele land. De derde generatie,Jan Lentink vindt het mooi geweest.

Zoals een houten eetkamerstoel, een houten wandkast of een eiken tafel? Wij hebben een ruim aanbod in eiken, beuken en grenen meubelen. Heeft u specifieke wensen voor uw meubelen? Wij helpen u graag met onze meubels op maat. Wij zijn gespecialiseerd in moderne scandinavische vormgeving op het gebied van meubelen, gordijnstoffen lampen, tapijten, woonaccessoires en kleding.


Onze winkel bevindt zich in het hart van Alkmaar, gelegen in een van de mooie kleinere straten tussen de Langestraat en de Laat. WOUD werkt samen met aankomende ontwerp talenten en gevestige ontwerpers uit diverse landen. De duurzame productie van de meubels, accessoires en de verlichting vindt plaats in eigen land. De producten zijn vaak net even anders dan we gewend zijn en ondertussen goed betaalbaar. Ervaar zelf de ergonomie en het massieve hout in strakke vormen voor een tijdloos design bij woonwinkel Valhal Groningen.


Wij begrijpen dat het moeilijk is om keuzes te maken bij het inrichten van uw interieur. Het grootste aanbod meubels online! Laat je door Homeinspireren!


Deze pastelkleuren geven een verfrissende, maar toch zachte uitstraling aan je interieur. Matser, unieke woonwinkel voor eigentijds interieur. Kies het materiaal, de kleur en stijl die het beste bij jou past en richt je woonkamer in naar jouw smaak.


Furnea is een online meubelwinkel met een grote collectie unieke meubels! Koop bij ons een meubel om trots op te zijn!

Gratis bezorging en retour! Bezoek de showroom van Zitmaxx. Lees hier meer informatie over Deense meubelen. Onze meubelen kenmerken zich door originaliteit, tradities, veelal kleinschalige maar hoogwaardige productie, natuurlijke.


Design meubelen voor jouw lifestyle. Showroom Antwerpen woe 14u - 20u zat 11u - 17u zon 11u - 17u. Alles op het gebied van Wonen en Slapen vind je bij Schippers Woonwereld in Emmen.


Geniet van de mooiste woonconcepten van Schippers Woonwereld. Je huis is een deel van jezelf, een plekje waar je je thuis voelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts