dinsdag 22 oktober 2019

Theaterdoek zwart

Theaterdoek zwart

De grootste selectie theaterdoeken bij Thomann voor de beste prijs! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Dit professionele theaterdoek zwart onbewerkt is standaard meter breed.


Selecteer uw hoogte van dit hoge kwaliteit doek onbewerkt van de rol. Dit doek is ideaal voor diverse doeleinde zoals voor de horeca, theater, podia, reclamebureaus. Brandvertragen zwart en ondoorzichtig theaterdoek van Adam Hall.


Ideaal om je zaal of podium mee aan te kleden of delen mee af te schermen. Voorzien van ophangringen en met een formaat van meter breed en meter hoog. Klittenband zwart haak 20mm naaibaar per meter. Bekijk product In winkelmand. Verhuur van licht en geluid.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Op zoek naar een podiumrok (voor het afrokken van een podium), theaterdoek , of een doek om een tafel af te rokken? Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Bij ons kunt u deze doeken (vlamvertragend) per rol kopen. Voor verdere vragen over ons assortiment vlamwerende en niet brandwerende stoffen kunt u contact met ons opnemen. U kunt het gebruiken voor bijvoorbeeld het verkleinen van ruimtes of het afschermen van ruimtes die voor gasten niet toegankelijk of zichtbaar mogen zijn.


Theaterdoek zwart

Theaterdoeken hebben meestal een bepaalde functie. Dit zwart theaterdoek is bij meter en is bovendien brandvertragend dat verplicht is in theaters. Onmisbaar en zeer handig voor diverse soorten ruimtes deze professionele theaterdoeken in de kleur zwart vanaf 8mworden wereldwijd gebruikt. Deze gordijnen zijn brandwerend en uitermate geschikt voor theaters, cafe’s, kantoren, podiums en studio’s. Voer je hoogte en breedte in en selecteer ogen of ringen.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief! En blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom ons assortiment en. Doordat de Cloth, in tegenstelling tot de meer standaard Theatermolton, slechts eenzijdig is opgeruwd is deze stof kwalitatief beter en nog minder lichtdoorlatend. Dit zwarte theaterdoek met afmetingen van 3m breed en 6m hoog is voorzien van ringen.


Theaterdoek zwart

Deze ringen zijn om de 25cm geplaatst. Dit doek is gemaakt van molton en heeft een dikte van 3gram per vierkante meter. Adam Hall biedt een serie backdrops die voorzien zijn van ringen om de 25cm en. Bij Stoffenshop kunt u voordelig theaterdoek kopen.


U vindt hier betaalbare en kwalitatief hoogwaardige theaterstoffen. Deze stoffen zijn zeer geschikt als theaterdoek. Met onze stoffen creëert u uw eigen theaterdoek ! Ook geschikt voor beurzen en onthullingen. De webshop voor volledige service van evenementen een feesten.


Theaterdoek zwart

Met een afmeting van bij meter is dit zwarte brandvertragende theaterdoek van Adam Hall een veelzijdig doek en geschikt voor toepassingen zoals theater, toneel. Krijg de meest up to date info over nieuwe producten, events en aanbiedingen. De afmeting is 3m breed en 6m hoog. Backdrops zijn perfect geschikt om aan een trussbrug te hangen. Hij is meter breed en 6. De meeste backdrops hebben en egaal zwarte of een egaal witte kleur.


Prijzen op deze website zijn excl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts