maandag 21 oktober 2019

Pirkenhammer porselein

It was located in Bohemia. Zo makkelijk met examenfeesten, feestdagen,. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Mooi romantisch theeservies van porselein. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bekijk alles met servies pirkenhammer ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! See more ideas about Art deco perio Art deco and Porcelain. Porselein is een Chinese uitvinding.


Heeft PirkenHammer Czechoslovakia servies waarde? Ik heb dit servies gekregen uit nalatenschap en wil graag weten of het iets bijzonders is. Andere serviezen van Pirken hammer vind ik zo bewerkt met bloemetjes enz. Dat is hier niet het geval. Mynningsnagg på kannan samt bruksslitage.


Het bevat geschubde witte bloemetjes, en een handvat van fruit takjes. Gevestigd in de Bohemen, voormalig Tsjecho-Slowakije. Breedte midden van de ovaal, circa cm. PirkenHammer is de Duitse naam van het dorpje Brezova in Bohemen nabij Karlsbad net over de Duitse grens, nu in Tsjechië. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.


De botervloot is gemaakt van het materiaal porselein en bestaat uit een botervlootschotel met een koe als deksel. De kou heeft een uniek design met een mooie witte kleur. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Pirkenhammer porselein

Feel free to contact our support for translation help. Pirkenhammer ovalen schaal JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Deze pin is ontdekt door Villa Servies. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Elk jaar komen er weer nieuwe en mooie trends op het gebied van porselein. Set van kopjes, schoteltjes, melkkan en suikerpot in porselein PIRKENHAMMER AVIGNON CZECHOSLOVAKIA. Zeer fijne decoratie van bloemen met het. Gesigneerd aan de onderzijde.


Pirkenhammer porselein

Zeer fraai beel verkeert in puntgave conditie. Afmetingen: 23cm breed x 14cm diep x 23cm hoog. Waarde servies PIRKEN HAMMER ? M Z Czechoslovakia - delig antiek porseleinen servies.


En wilt u ook graag weten wat al die merktekens op het porselein betekenen en te lezen wat ze waard kunnen zijn evenals.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts