donderdag 6 december 2018

Wand achter bed

Bekijk alle Bedden van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Bestel Bedden online bij Leen Bakker. Mooi wonen en altijd verrassende acties.


Ga voor extra comfort en kwaliteit, kies het Emma Boxspringbed.

Auping bed met achterwand achter wand is meter lang. Slaap nu 1nachten proef. Nachtkastje en een ladenkastje. Met het hoofdeinde van je bed kun je een prachtige unieke sfeer neerzetten in je slaapkamer. Voor in de slaapkamer wil ik een wand maken die achter het kopschot van het bed moet komen en op een aantal centimeters van de muur.


Maar soms komt het mooi uit om tegen. Persoonlijk vind ik een stenen,. Een bed , een kledingkast, een lamp als key item en een tapijt, zo ziet de standaard Nederlandse slaapkamer er uit.


Maar wat als je niet van standaard houdt?

Probeer dan eens een van deze inspirerende houten wanden , die zorgen voor een bijzondere extra touch aan je slaapkamer. Ook snoeren van wekkers, opladers of lampen zijn gemakkelijk weg te werken achter een hoofdbord. Onze serie PLATSA heeft bedden die al je slaap- en opbergbehoeftes vervullen. Je kan de achterwand van het bed als scheidingswand gebruiken in grote ruimtes of onderdeel maken van je inloopkast.


Heb je niet veel ruimte maar wel vaak logees? Als je een wat grotere slaapkamer hebt kan je leuk werken met kasten wanden om dit op te vullen. Ook erg makkelijk voor alle kleding, schoenen en tassen die je mee had genomen. Je kunt in plaats van kasten wanden ook kiezen voor een kastenwand achter je bed. Dan heb je een multifunctioneel hoofdbord.


Chastity Cortijo via Unsplash. Met bijzondere hoofdborden kun je je bed en slaapkamer een stuk spannender maken. Van een muurschildering, een houten pallet of een mooi stuk stof, de ideeën zijn eindeloos. Wij hebben ideeën met fijn inspiratiebeeld voor je op een rijtje gezet.


Aan de slag: een hoofdbord bed maken. Je slaapkamer krijgt een compleet andere sfeer met een bijpassend hoofdbord voor je bed. Hier hoef je dus echt geen nieuw bed voor aan te schaffen. Je kunt natuurlijk een hoofdbord kopen, maar je kunt er ook voor kiezen er zelf eenvoudig een te maken met deze DIY.


Koop vandaag nog jouw nieuwe Bed. Wie bieden de Laagste Prijs Garantie.

Anders Passen we de Prijs direct aan! Vanaf 1euro gratis verzending in NL. Bezoek onze Showroom in Nieuwegein of Harderwijk. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Het leuke van een wandrek achter je bed is dat je er elke keer weer nieuwe accessoires op kunt zetten. Zo creëer je in een handomdraai een nieuwe look in je slaapkamer.


Je kunt ervoor kiezen om het wandrek precies in het midden boven je bed te hangen, of zoals op de foto hieronder iets naar links. Achterwand voor Ikea bed breed. Het lijkt een wandbord achter een bed , maar het is een kast. Aan beide zijden kan er gebruikt worden van de kast.


U kies de afmeting, wel of geen open vakken of wandplanken. De wandbord is geheel op maat gemaakt. In de wandplank hebben we een snoer gat gemaakt, zodat daar de lampsnoer door heen kan.


Een muurtje dat achter het bed geplaatst wordt kan dus velen functies hebben. Van inloopkast, tot badkamer of scheidingswand. Dan ervaar je een wand als een element in de ruimte. Maar hoe beslis je welke wand je een accent gaat geven?


Een wand die een ruimte nog ruimtelijker kan maken. Interieurontwerper Aukje Rijpma van Stedsk geeft je graag een aantal tips en adviezen. Transparant plexiglas biedt de mogelijkheid om de achterwand aan de achterzijde te verlichten, dit geeft echt een prachtige uitstraling aan de keuken.


Met led-strips kan de verlichting prima achter de plexiglas achterwand worden weggewerkt, vanwege de levensduur hoeft de verlichting niet vervangen te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts