maandag 31 december 2018

Slaapkamer ideeen kleuren

Kies uit verschillende motieven of maak je eigen fotobehang. Kwaliteit – op maat gemaakt. Slaapkamers Ideeën online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Grootste aanbod meubels op Beslist! In tegenstelling tot rood werkt de kleur blauw juist heel rustgevend. Andere kleuren die bij uitstek geschikt zijn voor de slaapkamer , zijn basic tinten als wit en beige, maar ook groen en zachtgeel. Kleur in de slaapkamer zonder verf. Voor meer kleur in de slaapkamer hoef je niet perse met verf aan de slag.


Een slaapkamer is het mooist als de kleuren het soberst zijn. Op deze manier creëer je een ontspannen en rustige sfeer in je slaapkamer. Sobere en simpele kleuren zijn ook goed te combineren.

De slaapkamer is in huis bij uitstek de ruimte waar je tot rust wilt komen. Het is dan heel belangrijk te kiezen voor kleuren en een stijl die hier goed bij aansluit. Kleuren en kleurcombinaties hebben een psychologische werking op ons en kunnen dus uitstekend een rustgevend gevoel creëren.


Creëer dan een oosterse slaapkamer met allerlei kleuren. Deze slaapkamer is geïnspireerd op de Marokkaanse decoraties met lantaarns, vloer kussens en tegels met eclectische sfeertje. Oranje is een gewaagde en riskante kleur voor een slaapkamer. De intensiteit van de kleur kan te stimulerend zijn om te slapen.


Hoe kleuren toepassen: Onderaan de ruimte kan je gebruikmaken van donkere kleuren , hoe hoger je gaat, hoe lichter de kleuren mogen zijn. Dit zorgt voor een geborgen gevoel en herkennen we ook uit de natuur. Om te ontspannen en tot rust te komen zijn sobere kleuren.


Deze kleuren zorgen voor een minder goede nachtrust. Vrolijke accenten blijken goed te werken in de slaapkamer , grijs, paars en bruin daarentegen een stuk minder. Heeft jouw slaapkamer toch grijze muren?


Fleur deze dan op met accessoires, zoals gekleurde kussens op het bed of een mooie fluwelen stoel. Welke slaapkamer kleuren zijn populair. De populairste kleuren voor slaapkamers zijn zonder meer grijs, wit en bruin.


Natuurlijk zijn ook kleuren als blauw, groen, paars en geel vertegenwoordigd.

Laat je door Homeinspireren! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Waar een paar jaar geleden nog de trend was dat het allemaal zo licht en minimalistisch mocht zijn, mag je nu meer kleur zien. Toch vinden veel mensen kleur lastig om mee te werken.


De kleuren zorgen ervoor dat je opgewekt wakker wordt en de dag op een fitte manier kunt beginnen. Veel gebruikte kleuren om een energierijke sfeer te creëren zijn roo oranje, geel en kleuren die hier tussenin liggen. Als het zonlicht door de ramen dan op de muren valt, dan is de slaapkamer de vrolijkste plek in huis!


Streef altijd naar evenwicht tussen warme en koude elementen in de slaapkamer. Heb je een houten (en dus warm aanvoelende) vloer, dan kan je de muren perfect blauw of groen verven. Heb je een tegelvloer in een koude kleur , dan zijn warme kleuren voor de muren toch meer aangewezen.


Zoals je mogelijk merkt hebben industriële slaapkamers vaak wat overlap met de stoere slaapkamer. Bij een stoere slaapkamer wordt er vaak gebruik gemaakt van donkere kleuren in combinatie met één kleur die eruit springt, zoals geel in onderstaande afbeelding. Het zijn vooral de donkere kleuren die, over het algemeen, mannen erg aanspreken. Wij hebben meer dan 1foto’s van slaapkamer ideeen verzameld ter inspiratie.


Van strakke, moderne slaapkamers tot rustieke, landelijke slaapkamers. En volop inspiratie voor slaapkamer kleuren. Het volledige overzicht van alle slaapkamer ideeen vind je op onze Pinterest. Dat hangt af van verschillende factoren. Allereerst is je smaak natuurlijk heel belangrijk, maar ook de vorm en functie van de ruimte kunnen heel bepalend zijn voor de kleur van je muur.


In dit artikel richten we ons op de slaapkamer. Volg onderstaand stappenplan om tot de juiste kleur voor je muur of plafond te komen. Bij het inrichten van je slaapkamer kom je ook voor de keuze te staan wat je met de muren gaat doen.


Ga je ze verven of plak je behang? Soms is de combinatie juist heel erg leuk. Zeker als je een retro slaapkamer wilt is het leuk om muur te behangen, of juist slechts stroken en de rest te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts