maandag 10 december 2018

Brustor b27

Brustor b27

Uw Favoriete Producten van B2 Morgen bij u Geleverd. Kwalitatieve Producten, Gratis Gelever Gemakkelijke Betaling. Ook bij de Prestige en Elite is deze optie beschikbaar.


De steunpalen zitten opgeborgen in de extra behuizing onderaan de voorluifel. Extra steun geven aan zonneluifels (met een grotere uitval)? Dat kan met telescopische palen. Standaard is dit scherm uitgerust met nieuwe ontwikkelde windklasse armen (tot beaufort!).


Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten. Deze zonwering beschikt daarom over zwaardere knikarmen van mm hoog met kabels waardoor er nog betere doekspanning ontstaat.


Brustor b27

Maar ook binnen is het dankzij onze innovatieve zonweringen en screens altijd aangenaam vertoeven. Ontdek hier ons ruime aanbod en laat je inspireren door enkele mooie realisaties. De drie modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen indien gewenst geïntegreerd worden in de façade. Tijdelijk gratis motor twv €385. Ze zijn de perfecte oplossing voor zonwering aangezien ze 1 windbestendig, robuust, duurzaam en bovendien zeer elegant zijn.


Hierdoor heeft u nog meer keuze- en optiemogelijkheden. Brustor BElite nu extra voordelig. Diy Pergola Pergola Dak Pergola-ideeën Pergola Gordijnen Terrasoverkapping Pergola Plannen. Alle mogelijkheden en opstellingen te zien in de showroom in Brugge en Gent. De BElite is uitgerust met extra zware knikarmen met kabels, waardoor een betere doekspanning ontstaat.


De cassette sluit volledig. De BStandaar Elite en Prestige beschikken over een architecturale, strakke vormgeving die bijzonder geschikt is voor moderne woningen. U kunt ze zelfs laten integreren in de façade. De technische specificaties zijn identiek aan die van de gelijknamige Ben de Bmodellen in Prestige, Elite en de standaard versie. Zonnescherm Bin Prestige, Elite en standaard versie onderscheiden zich met hun eigentijdse, rechthoekige vormgeving.


Alle drie zonwering modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade. Specialist in zonluifels, screens en terrasoverkappingen. Découvrez la Gamme Store Coffre Caspar Stores. Prachtig product wat door zijn strakke ontwerp bijna wegvalt voor het boeideel. Deze knikarmschermen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: Standaar Elite en Prestige.


Brustor b27

Dit is namelijk de zwaarste uitvoering van de knikarmschermen en je kunt ‘m uitklappen tot wel meter! Dit halfgesloten knikarmscherm (plafondbevestiging) past op zowat elk balkon. De knikarmen, met dubbele kabel, zijn bevestigd op de buitenste consoles. De bevestiging gebeurt op de zijkant en is voorzien van ABS afdekkappen. Bediening met zwengel of motor.


Bestel Uw Producten Voor uur en Krijg Ze Morgen Thuisgeleverd! Meer dan 2andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief. Andere RAL-kleuren in optie. Bij aanschaf van een elektrisch zonnescherm van BRUSTOR , krijg je de motor (t.w.v. €38-) helemaal cadeau bij Sunstore.


Kies dit voorjaar voor extra wooncomfort zodat je optimaal kunt genieten van het buitenleven. Aangedreven door Somfy motoren zijn deze zonneluifels normaal gezien met een schakelaar of aparte afstandbediening te bedienen. Die afstandsbediening kan naargelang het model ook een optionel volant, de ledverlichting of ingebouwde verwarming aansturen.


We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Pro jednotlivé typy je zpracována přehledná informace o odolnosti markýzy proti větru.


Inovativní řešení nosné části konstrukce markýzy umožňuje zařazení veškerých komponentů do moderního minimalistického designu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts