maandag 24 december 2018

Lak voor parketvloer

Lak voor parketvloer

Bezoek een van onze Showrooms. Kom Langs voor Vrijblijvend Advies! Ook Geschikt Voor Vloerverwarming. Tropisch Houten Vloeren van Esco. Kom Naar één van onze Showrooms!


Lak voor parketvloer

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Schuur tussen de lagen door de vloer altijd even licht op en maak het geheel stofvrij met de zachte bezem. Liever een dekkend resultaat? Breng grondverf aan en daarna twee of drie lagen Dekkende Vloerlak (zijdeglans) voor een egaal en dekkend geheel. Check de verpakking voor het door de fabrikant aangeraden aantal laklagen.


Lak zorgt voor een sterke, filmvormende beschermlaag op uw parketvloer. Ontzettend praktisch en onderhoudsarm, want het hout hoeft niet te verzadigen. Naast glimmende lak vindt u bij ons ook matte lak en extreem matte lak.


De matte varianten zorgen voor een natuurlijke uitstraling van uw parketvloer. Is lak altijd glimmend of half glimmend op houten vloeren? Om houten vloeren de meest natuurlijke uitstraling te laten houden is er een nieuwe lak op de markt. Als u deze lak heeft aangebracht op uw parketvloer lijkt het net alsof er geen afwerking heeft plaatsgevonden en de planken vloer nog onbehandeld is. In deze blog ga ik verder in op het lakken van een parketvloer of houten vloer.


Want je kunt met vloer afwerkingen vele kanten op. Eén of twee componenten lak ? Voor parketlakken zijn er diverse soorten lak in de handel. Ze hebben veelal één ding gemeen, de lakken zijn op waterbasis. Dit al een tijd verplicht in verband met de.


Twee komponenten parketlak is vanuit de basis hetzelfde. Anders is echter dat het tweede komponent als verharder dient. De lak wordt uiteindelijk harder en is hierdoor slijtvaster. Tevens komt het ten goede van de hechting, wat deze parketlak meer geschikt maakt voor het overlakken van een reeds afgelakte parketvloer of meubel.


Bovendien zorgt lak voor een afsluitende laag over uw parket vloer. Hiermee is uw vloer uitstekend beschermd tegen vuil en vocht. Vuil hecht zich namelijk heel moeilijk aan lak.


Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw huis. Dit is niet alleen heel erg prettig, maar ook verplicht in Nederland. Ik help je met het maken van de juiste keuze.


Na het leggen van de houten vloer door u of door de parketlegger. Indien u voor een reeds afgewerkte houten vloer kiest kunt u de houten vloer direct na het leggen belopen. Consumenten die een onbezorgde parketvloer willen , voor langere tij kiezen voor een afwerking met lak. Een matte lak evenaart de uitstraling van een olievloer.


Lak voor parketvloer

Echter ontbreekt bij een lakafwerking wel de mogelijkheid om eventuele krassen en gebruikssporen lokaal bij te werken. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Martin en Katrinus hebben echt vakwerk geleverd. Onze vloer is perfect geschuurd en daarna in de lak gezet. En de vloer ziet er weer fantastisch uit, als nagelnieuw.


En dat voor een keurige, realistische prijs. Ik heb de indruk dat er gebruik gemaakt wordt van de beste machines en materialen. Bescherm uw parketvloer met een van de parketlakken uit ons assortiment. Zo gaat die mooie vloer lang mee.


Een parketvloer kan worden afgewerkt met een lak , waardoor deze een slijtvaste toplaag krijgt. Deze toplaag is min of meer ondoordringbaar, maar let op, niet geheel waterdampdicht. Reiniging is erg makkelijk. Door het gladde oppervlak kan vuil namelijk eenvoudig worden opgelost en verwijderd. Uw houten vloer behandelen met lak.


Woodstep maakt standaard gebruik van de Loba 2K lak van Lecol. Deze waterbasis lak wordt in twee lagen aangebracht. Deze topkwaliteit lak is geurloos en niet slecht voor de gezondheid.


Het voordeel van deze lak is dat de twee lagen bijna direct na elkaar kunnen worden aangebracht. Een oude laminaatvloer kun je nog wel verven met een dekkende verf. Het is belangrijk dat je de vloer eerst goed ontvet met een ontvetter.


Schuur het laminaat daarna met fijn schuurpapier en behandel het met een kunststof primer. Onderhoudsproducten voor uw gelakte houten vloer Met lak is er een transparante film over uw parket heen gelegd en anders als bij olie en was e. Zorg er ook voor dat de vloer vetvrij wordt. Deze laksoort kan lang mee en beschermt goed tegen slijtage.


Ook heeft de lak geen geur en droogt hij snel. De eerste laklaag kun je het beste aanbrengen terwijl de lak voor ongeveer tien procent is verdund. Hallo, Wij zijn een gezin met jonge kinderen, en staan op het punt van verhuizen. Parketvloer in de wax, olie of lak ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts