zondag 30 december 2018

Artifort shop

Artifort shop

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Een andere kleur, leer of stof? Nieuwsgierig geworden naar een meubel op onze webshop? Kom eens langs in onze showroom!


Voor de laagste prijs op Beslist. Fabrikant van design stoelen, design fauteuils, design banken in kleurrijke stoffen en van bekende designers zoals Pierre Paulin. Na een herstoffering zit uw geliefde stoel weer als nieuw. Op basis van bijzondere materiaalcombinaties ontstaan creatieve ontwerpen met een aparte vormgeving en niet-alledaagse kleuren.


Een bank vormt een meerwaarde voor elk interieur en is een lust voor het oog. Luxe en tijdloze schoonheid zijn verweven in een modulair systeem dat met zijn ronde vormen en subtiele. En dat zie je direct terug in het herkenbare assortiment.


Artifort shop

Dit populaire Nederlandse merk staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen, veelal in vrolijke kleuren. Artifort heeft een showroom in Schijndel en Lanaken (BE). Primeur bij CILO: bank Park Avenue van Jan te Lintelo. Bijvoorbeeld de welbekende klassiekers van ontwerpers Pierre Paulin en Patrick Norguet. Nú moderne bankstellen van stof!


Bij Femkeido shop je jouw favoriete design-merken als Hay, Muuto, Moooi en Normann Copenhagen. De naam van dit internationaal bekende Nederlandse merk zegt het duidelijk, een krachtige combinatie van kunst en kwaliteit met comfort. Deze unieke en heerlijk comfortabele stoelen zijn geschikt voor elke moderne eetkamer.


In de ontwerpfase werkt de fabrikant graag samen met internationaal vermaarde ontwerpers. Kom langs in onze showroom, waar onze deskundige interieurontwerpers u graag helpen met uw keuze. In dit ruime assortiment vindt u o. De bank heeft een strakke en slanke vorm die in vrijwel ieder interieur past. Zo krijgt uw vertrouwde meubel een nieuwe en modern uiterlijk. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


U bent altijd van harte welkom in een van onze showrooms in Huissen, Nijmegen en Bennekom. Maak een afspraak voor passend interieuradvies bij Matser in Wageningen. We bieden een collectie aan van gave tweedehands design meubelen en accessoires.


Artifort shop

ARTIFORT BESO BARKRUK HOOGTE INSTELBAAR Vanaf € 64- incl. De fauteuil is als set uniek en komt uit de Amerikaanse collectie. De stoffering is als nieuw en origineel. Door de diverse keuze aan kleuren zal de bank een echter eyecatcher zijn maar tegelijkertijd door zijn tijdloze vormgeving nooit vervelen. Dit is een echte klassieke knopenbank.


Bekijk bedrijfsinformatie over Artifort-Shop B. HELMON sector Financiële holdings. We proberen het gebruik te minimaliseren. Via het contactformulier kunt u contact opnemen indien u vragen heeft over ons cookiebeleid. Wij maken op deze website gebruik van cookies. Topdesign van topkwaliteit.


En daar houden wij van bij Eurohome Interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts