donderdag 20 december 2018

Annie sloan verf kleurenkaart

Annie sloan verf kleurenkaart

Annie Sloan heeft geweldig mooie matte kleuren. Heel makkelijk aan te brengen. De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Annie sloan verf kleurenkaart

Meubels worden daarom vaak voorzien van een laag wax, boenwas of (matte) vernis, zodat het meubel waterafstotend wordt en beter bestand tegen slijten. Muren van de woon- of slaapkamer laten wij ongemoeid vanwege die mooie matte uitstraling. De krijtverf dekt totaal niet gelijk en de ondergrond trok het helemaal doorheen.


Dus van mij echt geen aanrader. Deze rijke bruine kleur gaat heel goed samen met felle kleuren. Maar dit betrof een gedrukte versie. Die gaf niet altijd de juiste kleuren weer.


Omdat er een groot aantal klanten zijn die graag met de juiste kleuren hun keuze willen maken voordat ze online bestellen. De verzendkosten zijn 49. Chalk Paint en Wall Paint specialist in Deventer.


Kies uit producten vanaf € 295. Simpel en leuk om te doen, in dit filmpje zie je hoe dat werkt. Tip: gebruik altijd een natuurlijke stof als linnen of katoen, daar hecht de verf goed op. She invented this paint, called chalk paint, that has literally splashed the DIY world. Beschermen tegen slijtage en vlekken.


Annie sloan verf kleurenkaart

De kleurenkaarten zijn overigens handgeschilderd en dus. Niet meer schuren, meteen verven. Hecht op alle ondergronden. Annie noemt Sonja van MienDomus een colourspecialist. We geven regelmatig workshops over het gebruik van de verf en de effecten die er allemaal mee mogelijk zijn.


Lage verzendkosten en binnen uur verzonden! Om de kleuren echt goed te bekijken raad ik U aan om de winkel te bezoeken. Daar kunt U de kleuren op een groter vlak bekijken en bij daglicht. Natuurlijk kunt U altijd een kleurstaal mee naar huis krijgen. Je kunt kiezen voor een strakke uitstraling.


Annie sloan verf kleurenkaart

Met Dark Soft Wax geef je een antiek effect aan je meubel. Gebruik na de eerste laag kleurloze Soft Wax de Dark Soft Wax om hoekjes een oud en beetje vuil uiterlijk te geven. Werkwijze :De kap kreeg een onverdunde, dekkende laag French Linen. Bovendien krijgen ze voortdurend training en scholing, zodat zij klanten optimaal kunnen helpen.


Afgelopen vrijdag de workshop basistechnieken gevolgd. Het was leerzaam, inspirerend en super gezellig ! Jullie enorme passie is aanstekelijk !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts