vrijdag 21 december 2018

Montis tor bijzettafel

Montis tor bijzettafel

Tafels en kasten bij u gemonteerd. Designdeals van deze week. Nú op voorraad dus snelle levering! Op zoek naar een Bijzettafel? De goedkoopste Bijzettafels bestel je op beslist.


Montis tor bijzettafel

Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. TOR is ontworpen vanuit de gedachte dat een bijzettafel makkelijk verplaatsbaar moet zijn. De opstaande rand van het blad voorkomt dat producten die er op staan er gemakkelijk vanaf schuiven. De Tor bijzettafel staat vaak niet op een vaste plek, maar zwerft door het huis en staat daar waar er op dat moment het meeste behoefte aan is. De Tor Bijzettafel van Montis is de ideale tafel om mee te nemen.


Vaak heeft een bijzettafel geen vaste plek in huis maar zwerft deze rond op de plekken waar er op dat moment het meeste behoefte aan is. Tor is ontworpen met het idee dat een bijzettafel gemakkelijk te verplaatsen moet zijn. Het aluminium tafeltje is dankzij het handvat bijzonder praktisch en makkelijk te verplaatsen. Hoe leuk is deze bijzettafel Tor van Montis.


En handig om snel en makkelijk te verplaatsen van de ene ruimte naar de andere. Met het stevige handvat pak je het tafeltje heel gemakkelijk op en neem je deze met één hand mee naar de gewenste plek. Montis omschrijft deze tafel dan ook als “een tafel om mee te nemen”. Het opstaande randje van het blad voorkomt dat producten van het design tafeltje glijden.


Montis Tor bijzettafel Aanwezig in onze showroom. Tafelblad mm aluminium hoge druk gegoten. Poten zijn aan onderkant voorzien van kunststof dopjes. Kleuren Zijdeglans met lichte structuur.


Montis tor bijzettafel

Door het handvat is dit tafeltje makkelijk te verplaatsen en dankzij de opstaande rand rollen of schuiven de spullen die erop staan er niet af. Montis bijzettafel Tor heeft de perfecte combinatie tussen functionaliteit en het design. De tafel heeft vier poten, waarvan er twee boven het tafelblad uitpiepen en als handig handvat functioneren.


Mooi wonen en altijd verrassende acties. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Zoek naar bijzet tafel op de nieuwe KensaQ. Het valt gemakkelijk te raden wat het uitgangspunt was van Lambie van Hengel bij het ontwerp van bijzettafel Tor.


Een interieur met een sfeer van multifunctioneel genieten met een luxe randje wordt mogelijk gemaakt door bijzettafel Tor en zijn soortgenoten. Hij is bedoeld om te tillen en neer te zetten waar hij bruikbaar is en ontworpen met het idee dat een bijzetmeubel gemakkelijk te verplaatsen moet zijn. Het handvat is een groot element van het design.


Het eigenzinnige en strakke design van Montis is duidelijk terug te zien in het ontwerp van de bijzettafels. Bijzettafel Tor is een perfect voorbeeld en door het handvat eenvoudig te verplaatsen. Bestel Bijzettafels online bij Leen Bakker. Deze heeft een exclusieve vormgeving waarbij twee van de vier poten boven het tafelblad uit steken.


Montis tor bijzettafel

Zo kunnen ze meedoen aan de gezelligheid én vormen ze een praktisch handvat. De naam zegt het eigenlijk al, de bijzettafel kan gemakkelijk ergens bij gezet worden. De bijzettafel biedt plek voor een kopje thee, of andere hapjes en drankjes, die door het bijzettafeltje altijd binnen hand.


Een bijzettafel is handig en multifunctioneel inzetbaar in meerdere ruimtes in uw huis. De Tor is gemaakt van aluminium en vervolgens gepoederecoat. Montis gelooft dat mooie vormgeving ook gewoon comfortabel moet zijn.


Daarom maken wij meubelen die geïnspireerd zijn op de wensen van het moderne leven. Wij begrijpen dat je geen esthetiek wilt inleveren voor comfort. Maar ook geen comfort voor esthetiek.


Dat is de luxe van een goed ontwerp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts