maandag 24 december 2018

Behang zebra

Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van KEK Amsterdam producten? Op de kleurrijke wereldkaart ontdek je ontelbaar veel dieren in hun natuurlijke habitat.


Elke keer als jullie er samen naar kijken zal je een nieuw beestje ontdekken en zo weet je meteen waar ze leven.

Voor kleine wereldontdekkers! Dieren behang geeft uw kamer een nieuwe uitstraling. Groot assortiment in dieren behang. Onze dierenprints gaan van tijger, zebra , luipaard en krokodil tot aan zelfs paarden, herten, koeien vogels of papegaaien.


Ons dieren behang voelt zelfs aan als een echte vacht! Niet-geweven behang is geschikt voor lijm. Pimp je slaapkamer of woonkamer op met dit prachtige fotobehang van een close-up van een zebra in natuurlijke kleuren.


Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur.

Dit behang is perfect voor de decoratie van een woonkamer of slaapkamer. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft. Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot winkels waar we met plezier onze klanten te woord staan. Dit mooie fotobehang met daarop een zebra is verkrijgbaar in verschillende maten.


Voordelig te bestellen bij Behangwereld. Dé KEK Amsterdam webshop van Nederland. Bespaar tot wel via kiesproduct. Personalisatie voor Zelfklevend behang , op maat gemaakt Zebra naadloos patroon.


Gemaakt van stevig en krasvast materiaal. Zebra Behang is verkrijgbaar in materiaalsoorten. Kies hieronder jouw gewenste afbeelding en laat jouw uniek behang geheel op maat maken.


Ga mee op safari en ontdek de dieren daar zoals een zebra , giraf, flamingo, luipaard en leeuw. Allemaal getekend met een zwarte pen en tot leven gebracht met een waterverf effect. Een prachtig thema in de baby- en kinderkamer voor jongens en meisjes. Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen. De gróótste behang beleving in de Benelux.


Maatwerk behang voor elke wand.

Op onze website vindt u wel duizenden behang dessins. Wilt u de gehele collectie zien kom dan naar onze grote showroom. Eijffinger behang , al jaren koploper op het gebied van behang trends, en met als absolute topcollectie Pip Studio behang. De grootste collectie behang direct uit voorraad leverbaar.


Tot korting op actueel behang. Van steenbehang tot Acrylbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts