donderdag 13 december 2018

Renson lamellen

Renson lamellen

Onze raamdecoratie hangt voor meer dan miljoen ramen in Nederland en België. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Renson lamellen

Goedkoper Dan In De Winkel. Op die manier ontstaat een ideale zonwering voor uw ramen waarbij het inkomend zonlicht onder controle gehouden wordt. Zo creëer je het hele jaar door de ideale sfeer om volop te genieten van het buitenleven. Deze structurele zonwering doet echter meer dan de zon tegen houden in de zomer.


Ze vormen ook een spectaculaire eyecatcher, die men vanaf de Eziet. Strakke gevelbekleding – in horizontale of verticale uitvoering – vormt hét visitekaartje van uw woning of bedrijf. Zo is het altijd genieten buiten!


Renson lamellen

De Camargue Skye geeft je een open maar tegelijk geborgen gevoel. Renson combineert design met kwaliteit. De aluminium lamellen in het dak van de overkapping kun je naar wens kantelen en zelfs volledig openschuiven dankzij de S-drive-technologie. Deze lamellen bieden heel veel mogelijkheden voor een esthetische en functionele bekleding van gevels of installaties.


Het dak van deze terrasoverkapping bestaat uit aluminium lamellen met diverse functies. Specialistisch advies nodig? Ontdek ons ruime assortiment! Openschuifbare lamellen als overkapping.


Weitere Informationen - Weitergehen. De zon tegenhouden, een briesje binnenlaten of de regen een stapje voor zijn? Het grote voordeel van Relax Outdoor is dat de adviseur in de showroom de overkaping ook komt plaatsen. John en zijn team hebben echt vakwerk geleverd.


Door zijn praktijk ervaring denkt hij enorm mee om aan alle wensen te voldoen. Het terras wordt een deel van uw leefruimte. Buiten zijn, wordt buiten leven. Van lamellen - of glazen overkappingen tot luxe.


Het prachtige lamellen dak kan niet alleen als overkapping aan uw woning worden geplaatst, het kan ook prachtig worden geïntegreerd in een aparte kamer of uitbouw. Als u zonnige dagen onder deze overkapping misloopt, haalt u dat straks gewoon in op een regenachtige dag. Het najaar kan mooier zijn dan u ooit durfde te denken. Lamellen dicht, heaters aan, verlichting gedimd.


Storax levert een compleet assortiment lamellenwanden die uitgevoerd kunnen worden met deurconstructies, verstekken en met gebogen lamellen. Een lamellenwand vormt een fraaie oplossing voor gevels met ventilatie naar behoefte. Storax kan uw lamellenwand geanodiseerd of in kleur gemoffeld leveren, inclusief montage. De terrasoverkapping uit aluminium wordt helemaal aangepast aan je levensstijl zodat je er jaar in, jaar uit heerlijk in kunt vertoeven. Toepasbaar zowel in de zomer als in de winter.


Zij zijn de perfecte oplossing voor het creëren van een schuifdeur. Deze uitbreidingen zijn ook achteraf perfect integreerbaar. Onder het lamellen dak van de Algarve hebt u alles wat u wilt.


Als de lamellen zijn gesloten, beschikt u over een waterdicht dak dat tegen alle weersomstandigheden is bestand. Opent u de lamellen , dan stromen licht en lucht vrij naar binnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts